Green Book (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Green Book (2018), filme online subtitrat în Română

Green Book (2018), film online subtitrat în Română

Un gardian din New York pe nume Frank „Tony Lip” Vallelonga caută un nou loc de muncă după ce clubul de noapte la care lucra s-a închis pentru renovări. În cele din urmă el ajunge la un interviu pentru a se angaja ca şofer pentru „Doc” Don Shirley, un pianist de renume. Prima întâlnire dintre cei doi nu decurge chiar bine deoarece comportamentul lipsit de tact şi lipsa de cultură a lui Tony intră în coliziune cu cel al lui Don.

În cele din urmă, Don hotărăşte să îl angajeze pe Tony după ce este sfătuit de apropiaţi pentru că are nevoie de cineva să-l ţină departe de belele pe parcursul a opt săptămâni în care va concerta în mai multe locaţii din Sudul Americii. Ei pornesc la drum cu planul de-a se întoarce acasă până în Ajunul Crăciunului. Tony primeşte din partea studioului de înregistrări al lui Don o copie după Green Book, un ghid pentru călătorii de culoare pentru a găsi locuri sigure prin Sudul segregat.

Cei doi îşi încep turul în Vestul Mijlociu, iar apoi pornesc mai departe către sud. Tony şi Don au parte de mai multe confruntări din cauza diferenţelor dintre ei, Tony simţindu-se inconfortabil atunci când i se cere să se comporte manierat, iar Don este dezgustat de obiceiurile lui Tony. Cu toate acestea, Tony este impresionat de talentul de pianist al lui Don, dar şi din ce în ce mai dezgustat de tratamentul discriminatoriu la care este supus acesta din urmă de către organizatori atunci când se află în afara scenei.

Urmăreşte online filmul Green Book (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film