Greta (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Greta (2018), filme online subtitrat în Română

Greta (2018), film online subtitrat în Română

Frances McCullen (Chloë Grace Moretz) este o tânără americană care îşi câştigă traiul lucrând pe post de chelneriţă şi duce o viaţă liniştită în New York împreună cu prietena şi colega de cameră, Erica Penn (Maika Monroe). Deoarece mama ei a murit recent din cauza cancerului, Frances are o relaţie nu foarte apropiată cu tatăl său care se afundă în munca sa. Pe când se afla la metrou, Frances găseşte o geantă ce pare să aparţină unei franţuzoaice pe nume Greta Hideg (Isabelle Huppert), o profesoară de pian.

Făcând rost de adresa acesteia, Frances se duce la Greta acasă şi îi returnează geanta pierdută. După ce acceptă să bea o cafea împreună cu Greta, acesta îi povesteşte că a rămas văduvă şi că fiica ei studiază în Franţa. Ulterior, Frances începe să petreacă mai mult timp alături de Greta pentru a-i ţine companie. Într-o noapte, pe când se afla acasă la Greta pentru cină, Frances găseşte o geantă identică precum cea de la metrou.

Uitându-se acolo, ea descoperă nişte lucruri care ajung să o îngrijoreze şi să îşi pună mari semne de întrebare cu privire la Greta, plecând şi rupând orice legătură cu aceasta. Problema este că Greta nu e dispusă să renunţe asa uşor la prietenia lor şi începe să o urmărească şi să o hărţuiască într-un fel pe Frances. Împreună cu prietena ei, Frances încearcă să obţină un ordin de restricţie pentru Greta, însă formalităţile durează mult prea mult aşa că prietena ei se gândeşte că poate ar fi o variantă să plece din oraş.

Urmăreşte online filmul Greta (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Greta (2018), filme online subtitrat în Română”

  1. Emma says:

    Maxim 6 ! Lalait, fara sens, ramas cu multe nerezolvate, neintelese. Pt a nu da spoiler, nu intru in detalii dar…e aiurea rau filmul !

Spune-ne parerea ta despre acest film