Gringo 2018, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Gringo 2018, filme online subtitrat în Română

Gringo 2018 (Amator în Misiune), film online subtitrat în Română

Un director de companie farmaceutică pe nume Harold Soyinka (David Oyelowo) se duce într-o călătorie de afaceri în Mexic împreună cu şefii săi Richard (Joel Edgerton) şi Elaine (Charlize Theron). În laboratorul companiei din Mexic, Richard îi ordonă managerului Sanchez (Hernan Mendoza) să oprească vânzarea produsului bazat pe marijuana spre un lider de cartel brutal cunoscut drept „Pantera Neagră”. Între timp, Harold află că e în pericol să rămână fără locul de muncă deoarece compania va fi vândută unui conglomerat.

Când se întoarce la soţia sa Bonnie (Thandie Newton) pentru a se consola, ea îi mărturiseşte prin Skype că are o aventură amoroasă. Luat în vizor de Pantera Neagră în speranţa că va putea să capete acces la formula produsului respectiv, Harold dispare înainte ca şefii lui să se întoarcă la Chicago. Câteva ore mai târziu, ei primesc un apel telefonic prin care sunt informaţi de răpirea lui Harold şi că recompensa în schimbul său este de 5 milioane de dolari. În loc să plătească recompensa, Richard trimite nişte mercenari pentru a-l recupera pe Harold.

Urmăreşte online filmul Gringo 2018 (Amator în Misiune), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Gringo 2018, filme online subtitrat în Română”

  1. Carmen says:

    Nu stiu de ce e trecut la categoria ‘COMEDIE’ pentru ca nu are nici macar o faza comica tot filmul.Un film de actiune,cam de nota 6 in opinia mea care nu are nici o treaba cu comedia

Spune-ne parerea ta despre acest film