Groundhog Day – Ziua Cârtiţei (1993), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Groundhog Day – Ziua Cârtiţei (1993), filme online subtitrat în Română

Groundhog Day – Ziua Cârtiţei (1993), film online subtitrat în Română

Meteorologul Phil Connors oferă asigurări telespectatorilor din Pittsburgh referitor la faptul că un viscol puternic ce se apropie va trece, de fapt, pe lângă Pennsylvania de Vest. El se duce împreună cu producătoarea sa de ştiri, Rita Hanson şi cu cameramanul Larry în Punxsutawney, Pennsylvania, pentru a relata despre festivităţile ocazionate de Ziua Cârtiţei. Phil nu îşi ascunde deloc repulsia faţă de această misiune pe care o are de-a mere în micuţul oraş şi faţă de locuitorii de acolo.

În ziua următoare, Phil se trezeşte în patul motelului unde este cazat şi aude la radio melodia lui Sonny & Cher „I got you babe”. El înregistrează apoi nişte ştiri referitoare la festivităţile din acel oraş şi apoi Rita doreşte să mai rămână pentru a acoperi şi alte evenimente de acolo, însă Phil nu vrea decât să se întoarcă în Pittsburgh. Viscolul se abate asupra oraşului şi întreaga regiune este acoperită de zăpadă, obligându-i să mai rămână în Punxsutawney. Phil pleacă de la festivităţi şi se bagă la somn mai devreme.

În ziua următoare, Phil se trezeşte cu aceeaşi melodie la radio şi acelaşi anunţ ca în ziua precedentă, iar pe măsură ce trece timpul el realizează că evenimentele din această zi se repetă întocmai cu cele din ziua trecută. Phil retrăieşte aceeasi zi şi se bagă din nou la somn gândindu-se că a fost doar un vis, dar când se trezeşte din nou se află tot în Ziua Cârţiţei; el este captiv într-o buclă temporală de care nimeni altcineva nu este conştient.

Urmăreşte online filmul Groundhog Day – Ziua Cârtiţei (1993), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film