Half Nelson – Singurătate în doi (2006) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Half Nelson – Singurătate în doi (2006) filme online subtitrat în Română

Half Nelson – Singurătate în doi (2006) film online subtitrat în Română

Dan Dunne (Ryan Gosling) este un tânăr profesor de istorie cu un stil de a preda care respinge planul de învăţământ standard în favoarea unei abordări bazată pe dialectică. Deşi pare să se descurce foarte bine în clasă cu elevii săi, nu acelaşi lucru se poate spune despre viaţa privată, unde este consumă cocaină şi este destul de deprimat. După un meci de baschet, fosta iubită a lui Dan, Rachel (Tina Holmes), îşi face apariţia şi scoate la suprafaţă emoţii pe care nu le poate controla.

Puţin după aceea, una dintre elevele sale (şi membră a echipei de baschet feminin pe care o antrenează), Drey (Shareeka Epps), îl prinde când se droghează în vestiar. Între timp, Drey are de-a face şi cu o mamă singură (Karen Chilton) care este mai tot timpul la serviciu, un frate, Mike (Collins Pennie), care se află la puşcărie pentru că vindea droguri pentru traficantul din cartier, Frank (Anthony Mackie), şi un tată absent.

Lipsa de supraveghere a lui Drey o face ţinta lui Frank care îşi doreşte s-o convingă pe aceasta să se implice în afacerile sale. În timp ce Dan şi Drey se împrietenesc şi se cunosc mai bine, ei ajung să înţeleagă ceea ce are nevoie celălalt şi ce trebuie să evite pentru a le fi mai bine, însă au dificultăţi în a se înţelege pe sine. Dan crede că Frank este o influenţă negativă pentru Drey şi încearcă s-o ţina departe de el. Iar Drey vrea să-l facă pe Dan să-şi recunoască problema cu drogurile deoarece acesta are greutăţi în a-şi povesti problemele faţă de un elev.

Urmăreşte online filmul Half Nelson – Singurătate în doi (2006), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Half Nelson – Singurătate în doi (2006) filme online subtitrat în Română”

  1. Sorin says:

    L-am vizionat o jumatate de ora.Nu mi s-a parut interesant.

Spune-ne parerea ta despre acest film