• Filme Online
 • Halloween: The Curse of Michael Myers, filme online subtitrat în Română


  Halloween: The Curse of Michael Myers, filme online subtitrat în Română

  Halloween: The Curse of Michael Myers 1995 (Halloween însângerat), film online HD subtitrat în Română

  În data de 31 octombrie, 1989, Michael Myers şi nepoata lui, Jamie Lloyd, sunt răpiţi de la secţia de poliţie Haddonfield. Şase ani mai târziu, în 30 octombrie, 1995, Jamie a fost lăsată gravidă şi dă naştere unui copil, care este luat imediat de „Bărbatul în Negru”, liderul unui cult. Mai târziu, o femeie de vârstă mijocie o ajută pe Jamie să scape împreună cu bebeluşul ei, dar femeia este ucisă curând de Michael. Jamie şi bebeluşul scapă cu ajutorul unei camionete furate.

  Oprindu-se pentru scurtă vreme la o benzinărie abandonată, Jamie sună la un post radio din Haddonfield pentru a-i avertiza pe toţi ascultătorii de faptul că Michael este pe cale să se întoarcă acasă, însă DJ-ul Barry Simms îi ignoră mesajul. Între timp, retrasul Dr. Sam Loomis este vizitat de prietenul său Dr. Terence Wynn, administratorul şef al Sanatoriului Smith’s Groove, unde Michael a fost încarcerat pe când era un băieţel; Wynn îi cere lui Loomis să se întoarcă la Smith’s Groove.

  Michael o găseşte apoi pe Jamie şi ea intră cu maşina într-un hambar vechi. Deşi o ucide pe Jamie într-un mod îngrozitor, Michael realizează că bebeluşul nu se afla în camionetă. Înapoi în Haddonfield, Tommy Doyle locuieşte acum într-un internat condus de Dna Blankenship. Încă de când l-a văzut pe Michael în copilărie, Tommy a fost obsedat de ideea de-a afla adevărul din spatele motivelor care l-au condus pe acesta spre seria interminabilă de crime îngrozitoare.

  Urmăreşte online filmul Halloween: The Curse of Michael Myers 1995 (Halloween însângerat), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film