Heart of a Dog – Inimă de Câine 1988, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Heart of a Dog – Inimă de Câine 1988, filme online subtitrat în Română

Heart of a Dog – Inimă de Câine 1988, film online subtitrat în Română

Evenimentele filmului se desfăşoară în Moscova, după Revoluţia din Octombrie, unde un câine vagabond caută mâncare şi adăpost. Un cunoscut chirurg bine intenţionat pe nume Phillip Phillippovich Preobrazhensky se întâmplă să aibă nevoie de un câine şi îl ademeneşte pe acesta la el acasă cu o bucată de cârnat. Câinele primeşte numele de Sharik şi este foarte bine îngrijit de către menajerele doctorului, dar acesta se tot gândeşte de ce a fost adus în casa doctorului.

El află prea târziu faptul că a fost adus acolo pentru că doctorul vrea să facă nişte teste pe el: doctorul îi implantează o glandă pituitară şi testicule de la un om decedat recent. Sharik devine din ce în ce mai uman pe zi ce trece, iar după ce tranziţia sa la cea de om este completă, se pare că a moştenit şi toate trăsăturile negative ale donatorului său (care fusese un hoţ şi un alcoolic), având maniere proaste, agresivitate crescută, consum de alcool, însă îşi menţine ura pentru pisici.

El îşi alege pentru sine un nume absurd, Poligraf Poligrafovich Sharikov şi începe să lucreze la Departamentul de Curaţenie care e responsabil pentru eliminarea patrupedelor dăunătoare (pisici, etc) şi se asociază cu revoluţionarii care complotează să îl dea afară pe Preobrazhensky din apartamentul său uriaş. În cele din urmă, el transformă viaţa din casa profesorului într-un coşmar din cauza furturilor de bani, deteriorarea mobilei şi multe alte prostii, printre care şantajarea unei fete pe care a cunoscut-o la cinema să se mărite cu el.

Urmăreşte online filmul Heart of a Dog – Inimă de Câine 1988, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film