Hearts Beat Loud (2018) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Hearts Beat Loud (2018) filme online subtitrat în Română

Hearts Beat Loud (2018) film online HD subtitrat în Română

Frank Fisher, un fost muzician care şi-a pierdut soţia într-un accident, deţine un magazin de viniluri numit Red Hook Records în Brooklyn, New York, care nu prea mai are clienţi ca în zilele lui bune. Fiica lui, Sam, urmează să plece pe West Coast pentru a studia medicina la finalul verii. În ciuda dorinţei lui Sam de a studia şi a petrece timpul împreună cu iubita ei, Rose, Frank insistă foarte tare pe lângă ea să cânte împreună.

În timpul unei înregistrări, Sam mărturiseşte faptul că a compus un cântec pe care l-a numit „Hearts Beat Loud”. Cei doi îşi petrec întreaga noapte mixând şi înregistrând întregul cântec. Frank încarcă apoi acel cântec pe Spotify fără să-i ceară persmisiunea lui Sam, iar cântecul devine imediat viral, fiind foarte apreciat de ascultători. Frank încearcă să o convingă pe Sam să înfiinţeze o formaţie în doi, însă fata este ezitantă, fiind hotărâtă să devină medic.

Cu toate acestea, Frank adoptă un titlu de trupă din refuzurile constante ale lui Sam şi îşi intitulează colaborarea drept „We are not a band” (nu suntem o formaţie). Sam compune în secret o altă melodie inspirată din relaţia pe care o are cu Rose, iar Frank la rândul său compune o piesa inspirată din faptul că va trebui să îşi închidă afacerea curând. Între timp, cea mai fidelă clientă a lui Frank, Leslie, îi propune o modalitate de a salva Red Hook prin transformarea acesteia într-o cafenea ce ar avea potenţialul de-a atrage mai mulţi clienţi, însă Frank se opune cu încăpăţânare.

Urmăreşte online filmul Hearts Beat Loud (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film