• Filme Online
 • Heaven – Paradis? (2002) filme online subtitrat în Română


  Heaven – Paradis? (2002) filme online subtitrat în Română

  Heaven – Paradis? (2002) film online subtitrat în Română

  Filmul este plasat în oraşul Turin, Italia, şi începe cu un tânăr funcţionar din cadrul Carabinierilor, Filippo (Giovanni Ribisi), care încearcă să înveţe pilotarea unui elicopter folosindu-se de un simulator de zbor. Când se prăbuşeşte accidental cu elicopterul virtual din cauza ascensiunii mult prea rapide, instructorul său îi spune că într-un elicopter real nu poţi să mergi pur şi simplu numai în sus, iar Filippo îl întreabă pe acesta cam cât de sus ar putea să zboare.

  În altă parte, Phillipa (Cate Blanchett) se pregăteşte să planteze o bomba într-un birou din oraş ce aparţine unui influent om de afaceri. Cu toate că totul se desfăşoară exact cum plănuise dinainte, coşul de gunoi în are a lăsat bomba este golit la scurt timp după plecarea ei şi bomba explodează într-un lift unde curmă viaţa a patru persoane. Ea este cautată şi arestată de către Carabinieri, iar apoi este dusă la secţia unde lucrează Filippo.

  Când este luată la întrebări, ea povesteşte faptul că e o profesoară de engleză ce predă la o şcoală locală unde mai mulţi studenţi au murit recent din cauza drogurilor. Descoperind faptul că toţi ar fi fost aprovizionaţi de către acelaşi cartel local, ea i-a contactat pe Carabinieri pentru a le oferi numele celor care se ocupă de furnizarea de droguri, poliţia i-a ignorat solicitările şi n-au intervenit în cauză. Drept urmare, ea s-a hotărât să ia problema în propriile mâini şi să îl omoare pe liderul cartelului, acel om de afaceri în al cărui birou a pus bomba.

  Urmăreşte online filmul Heaven – Paradis? (2002), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film