Hell Fest. Parcul groazei (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Hell Fest. Parcul groazei (2018), filme online subtitrat în Română

Hell Fest. Parcul groazei (2018), film online subtitrat în Română

La un circ ambulant care este pus în scenă în perioada sărbătorii de Halloween prin mai toate oraşele Americii, o fată din Cincinnati se desprinde din grupul alături de care era într-unul dintre labirinturile acestui circ. Acolo ea este atacată de un individ mascat cunoscut doar sub pseudonimul de „Celălalt”. Ea îşi dă seama de faptul că acest individ e acelaşi care o pândea de mai multă vreme atât pe ea cât şi grupul din care făcea parte.

În altă parte a ţării, o femeie pe nume Natalie merge în vizită la o bună prietenă de-a ei, Brooke (Reign Edwards), care încă locuieşte în apartamentul unde a stat şi ea în urmă cu ceva vreme. Problema este că, deşi e primită cu căldură de prietena ei, aceasta are o nouă colegă de cameră în persoana lui Taylor (Bex Taylor-Klaus), o fostă colegă de clasă pe care Natalie nu o suportă deloc.

Cu toate că vizita lui Natalie a fost una anunţată dinainte, Brooke pare că nu era convinsă de faptul că Natalie va veni cu adevărat pe la ea deoarece nu prea au mai ţinut legătura aşa strâns din cauza muncii şi şcolii. Tocmai de aceea, Brooke şi Taylor aveau stabilit să meargă împreună la Hell Fest unde vor fi însoţite de Quinn (Christian James), iubitul lui Brooke, Asher (Matt Mercurio), iubitul lui Taylor, şi un prieten comun pe nume Gavin (Roby Attal), care este atras de către Natalie. Grupul se întâlneşte la Hell Fest unde Gavin le oferă nişte brăţări VIP pentru a putea să intre fără a mai sta la coadă.

Urmăreşte online filmul Hell Fest. Parcul groazei (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “Hell Fest. Parcul groazei (2018), filme online subtitrat în Română”

 1. corina says:

  nu merge nici un player

 2. dana says:

  slab nota 4

 3. Deac Alexandru says:

  Filmul a fost excelent,suspansul destul de mare,si filmul a fost realizat astfel incat cand il parasesti
  te gandesti ca poate este o seminta de adevar in tot acest film.Great Job 🙂

Spune-ne parerea ta despre acest film