He’s Just Not That Into You 2009, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
He’s Just Not That Into You 2009, filme online subtitrat în Română

He’s Just Not That Into You 2009 (Despre bărbaţi şi nu numai…), film online HD, subtitrat în Română

Nouă oameni din Baltimore se confruntă cu probleme în relaţia de cuplu, majoritatea fiind cauzate de ideile diferite şi dorinţele partenerului de viaţă. În centrul ecuaţiei se află Gigi Phillips (Ginnifer Goodwin), o tânără femeie care interpretează frecvent în mod greşit comportamentul partenerilor săi. Gigi deseori consideră în mod greşit că anumite comentarii sau gesturi venite din partea unor bărbaţi sunt flirturi şi se panicheaă mereu atunci când respectivul bărbat pe care-l credea interesat de-a începe o relaţie cu ea nu o mai sună.

Într-o tentativă de-a se întâlni la un bar cu Conor Barry (Kevin Connolly), un agent imobiliar, ea se împrieteneşte cu patronul barului, Alex (Justin Long), care îi povesteşte ce strategii obişnuiesc bărbaţii să folosească pentru a evita o femeie. El îi explică faptul că dacă un bărbat este cu adevărat interesat de o femeie, atunci va face pe dracul în patru pentru a se reîntâlni, iar ea a interpretat greşit şi şi-a imaginat „semnele” pe care le-ar fi primit.

Prietena şi colega de serviciu a lui Gigi, Janine Gunders (Jennifer Connelly), are probleme în mariajul cu soţul ei Ben (Bradley Cooper). Pe măsură ce Janine este obsedată de redecorarea apartamentului, Ben devine tot mai atras de Anna Marks (Scarlett Johansson), o instructoare de yoga şi cântăreaţă aspirantă, iar sentimentul este unul reciproc. Ben şi Ana încep o prietenie ceva mai apropiată sub pretextul că o ajută să îşi pună la punct o carieră de cântăreaţă. Prietena Annei, Mary Harris (Drew Barrymore), lucrează pentru un ziar local la rubrica de publicitate şi îl ajută pe Conor să îşi promoveze afacerea imobiliară. La fel ca şi Gigi, ea se întâlneşte cu diverşi bărbaţi, majoritatea cunoscuţi online, dar nu reuşeşte cu niciunul să ajungă prea departe.

Urmăreşte online filmul He’s Just Not That Into You 2009 (Despre bărbaţi şi nu numai…), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

5 responses to “He’s Just Not That Into You 2009, filme online subtitrat în Română”

 1. cip says:

  super tare 9

 2. miryam says:

  foarte bun filmul!actorii sunt foarte cunoscuti si celebri!

 3. Ramo says:

  Frumos filmul, actorii foarte buni, subiectul filmului interesant, recomand !

 4. Didi says:

  Un film foarte bun.

 5. elly says:

  superb film, il recomand noa 10

Spune-ne parerea ta despre acest film