Hidalgo şi oceanul de foc 2004, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Hidalgo şi oceanul de foc 2004, filme online subtitrat în Română

Hidalgo – Hidalgo şi oceanul de foc 2004, film online HD, subtitrat în Română

În anul 1890, americanul Frank Hopkins (Viggo Mortensen) şi calul lui pe care l-a botezat Hidalgo, sunt parte din spectacolul lui Buffalo Bill din Vestul Sălbatic. Hopkins este faimos pentru cursele de cai de anduranţă la care a participat şi este considerat cel mai bun din lume. Într-o zi, bogatul şeic Riyadh (Omar Sharif) îşi trimite omul, Aziz (Adam Alexi-Malle), pentru a solicita ca sloganul de cel mai bun calăreţ de anduranţă să fie eliminat sau să accepte să concureze în „Oceanul de Foc” din Orientul Mijlociu pentru a demonstra asta.

Această cursă este una anuală şi se desfăşoară în regiunea deşertului Najd, distanţa fiind de peste 6000 de kilometri. Şeicul este descendent din neamul al-Khamsa, considerat a fi cei mai buni călăreţi de anduranţă din lume şi în mod tradiţional la această cursă participau doar cei de rasă pur arabă şi călăreţii arabi. Pe lângă condiţiile teribile date de traseul imposibil şi temperaturile extreme, Hopkins are parte şi de-o competiţie acerbă din partea bogatei şi lipsitei de scrupule crescătoare de cai britanică, Lady Anne Davenport (Louise Lombard).

Pentru a complica şi mai mult situaţia, şeicul a promis că fiica sa, Jazira Jazeera (Zuleikha Robinson), singurul urmaş în viaţă, se va căsători cu călăreţul care va câştiga întrecerea. Ea speră să evite acest lucru oferindu-i lui Hopkins sfaturi şi informaţii pentru a-l ajuta să câştige, insă nu face decât să aducă un pericol şi mai mare asupra amândurora. Nepotul proscris al şeicului, care nu s-ar da înapoi de la nimic pentru a prelua controlul averii familiei sale, o răpeşte pe Jazira şi ameninţă că o va ucide dacă unchiul său nu-i dă cel mai bun cal pe care-l are.

Urmăreşte online filmul Hidalgo – Hidalgo şi oceanul de foc 2004, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

6 responses to “Hidalgo şi oceanul de foc 2004, filme online subtitrat în Română”

 1. John Booby says:

  Thank you! Interesant film:)

 2. giol-v says:

  un film deosebit de bun cu Omar Sarif .

 3. Cata says:

  Foarte bun filmul nota 10 !!!

 4. Monca says:

  Da un film foarte bun ,nota10 cu felicitari!

 5. Ioan says:

  Fain film…….a dat drumul calului in salbaticie la final…….doar ca au uitat sa de potcoave 🙁

Spune-ne parerea ta despre acest film