Hollow in the Land 2017 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Hollow in the Land 2017 filme online subtitrat în Română

Hollow in the Land 2017 film online HD subtitrat în Română

Alison este o femeie independentă care îşi câştigă traiul de zi cu zi muncind la o fabrică de celuloză din oraş, singura mare mare furnizoare de locuri de muncă din zonă. Ea este nevoită să îşi crească fratele adolescent care-i provoacă o grămadă de probleme, Braydon, asta pentru ca mama lor i-a abandonat în urmă cu mai mulţi ani, iar tatăl lor se află în puşcărie după ce l-a ucis pe fiul patronului fabricii respective într-un accident de maşină când era sub influenţa alcoolului.

În ziua de după ce Alison îl ia pe Braydon de la secţia de poliţie unde fusese reţinut pentru că a participat la o altercaţie când era la rândul său afectat de aburii alcoolului, tatăl iubitei sale ajunge să fie ucis. Cadavrul său este descoperit într-o parcare de rulote nu departe de locul unde Braydon a fost prins făcând dragoste cu fiica acestuia care s-a lăsat cu o altercaţie destul de violentă.

Braydon devine în mod inevitabil principalul suspect pentru această crimă, astfel că dispare fără urmă, lăsând-o pe Alison să îl caute în timp ce încearcă şi să descopere cine altcineva ar fi putut să comită acea crimă. Investigaţia ei atrage ostilitate din partea şerifului local, dar si al celorlalţi localnici din oraş, câţiva dintre ei ajungând la rândul lor să-şi piardă viaţa în condiţii misterioase. Din cauza încăpăţânării sale de-a continua să investigheze şi al abordărilor sale în această anchetă solitară, Alison devine şi ea o suspectă pentru crimă.

Urmăreşte online filmul Hollow in the Land 2017 cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Hollow in the Land 2017 filme online subtitrat în Română”

  1. Maria JC says:

    Bun!

Spune-ne parerea ta despre acest film