• Filme Online
 • Home Again – Din Nou Acasă 2017, filme online subtitrat în Română


  Home Again – Din Nou Acasă 2017, filme online subtitrat în Română

  Home Again – Din nou acasă 2017, film online HD subtitrat în Română

  Alice Kinney (Reese Witherspoon) este fica unui regizor de film pe nume John care a realizat câteva filme importante la viaţa lui, dar a trecut în nefiinţă în urmă cu câţiva ani. Pe când se pregăteşte de sărbătorirea a 40 de ani de viaţă, Alice este divorţată de soţul ei, Austen, care a preferat să rămână în New York pentru a-şi vedea de cariera sa de producător muzical în timp ce Alice s-a mutat înapoi la casa tatalui ei din Los Angeles, însă şi-a luat cu ea şi cele două fiice, Isabel şi Rosie, pentru a fi aproape de mama ei, Lillian.

  În timp ce se află în oraş cu prietenele, Alice se întâlneşte cu Harry, George şi Teddy, trei regizori aspiranţi din LA care caută potenţiali producători după succesul pe care l-au avut cu un scurt-metraj prezentat la un festival de film ce a fost primit cu aplauze de critici. În ciuda tinereţii lor, ei se combină cu Alice şi prietenele ei, iar aceasta este aproape de-a se culca cu Harry, însă el leşină din cauza băuturii.

  În dimineaţa următoare, George descoperă o cameră în care se află vechi scenarii de-ale lui John Kinney şi premiile obţinute de acesta, lucru care-l face să realizeze istoria familiei lui Alice. Alice le duce pe fete la şcoală în timp ce Lillian le oferă tinerilor bărbaţi ceva de mâncare. Ea este atât de măgulită de complimentele pe care le fac aceştia la adresa filmelor lui John încât le oferă acestora camera de oaspeţi a casei sale până când vor reuşi să-şi atingă scopul în carieră.

  Urmăreşte online filmul Home Again – Din Nou Acasă 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  2 responses to “Home Again – Din Nou Acasă 2017, filme online subtitrat în Română”

  1. Patricia says:

   O comedie simpatica.

  2. Alexandra says:

   Foarte frumos!

  Spune-ne parerea ta despre acest film