Home Alone 4 2002, filme online DVDRip subtitrat în Română

aaa
aaa
Home Alone 4 2002, filme online DVDRip subtitrat în Română

Home Alone 4 2002 (Singur Acasă 4), film online DVDRip, subtitrat în Română

La casa familiei McCallister din Illinois, Peter (Jason Beghe) este pe cale să divorţeze de Kate (ClareCarey) şi anunţă că va locui împreună cu noua şi bogata lui iubită, Natalie (Joanna Going), la conacul acesteia. El le spune celor trei copii ai lor, Buzz (Gideon Jacobs), Megan (Chelsea Russo) şi Kevin (Mike Weinberg) că la casa lor vor veni nişte invitaţi extrem de importanţi şi îi invită pe toţi să petreacă împreună cu el şi Natalie Crăciunul. După ce iniţial refuză oferta, supăraţi fiind pe decizia de-a divorţa, Kevin acceptă propunerea tatălui său din cauza unor şicane la care este supus de Buzz – o decizie care o dezamăgeşte, totuşi, pe Kate.

Kevin se bucură din plin de timpul pe care-l petrece la conacul lui Natalie. În dimineaţa următoare, Natalie şi Peter ies un pic afară în timp ce Kevin rămâne acasă cu majordomul Mr. Prescott (Erick Avari) şi menajera Molly (Barbara Babcock). Cum Natalie şi Peter sunt încă plecaţi, Kevin îi vede pe vechii lui duşmani, Marv (French Stewart), un membru al găştii de hoţi Wet/Sticky Bandits, şi noua lui parteneră de fărădelegi, soţia Vera (Missi Pyle), în afara casei. El creează o situaţie prin care să-i îndepărteze pe hoţi, însă nimeni nu-l crede cu adevărat.

În timp ce pleacă de acolo, Marv îi povesteşte soţiei sale despre întâlnirile pe care le-a avut cu Kevin şi susţine că au pe cineva în interior care să-i ajute cu planul lor. Kevin încearcă apoi să folosească imaginile surprinse de sistemul de supraveghere, dar descoperă că acea cameră care-i trebuie lui a fost oprită de hoţi şi el este apoi prins de Prescott (pe care Kevin îl suspectează că ar fi complicele celor doi hoţi).

Urmărește online filmul Home Alone 4 (Singur Acasă 4), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

6 responses to “Home Alone 4 2002, filme online DVDRip subtitrat în Română”

 1. alex2216 says:

  cel mai pros film vazu de mine in 30 de anii cel mai prost

 2. mititiuc says:

  bunaseara as vrea sa va zic ca nu merge filmul:home alone 4
  imi puteti spune va rog frumos din ce cauza nu merge
  vA Multumesc

 3. Maria says:

  Bună seara, aș vrea să vă informez că nu-mi merge subtistrarea la film sper să remediați cât mai curând și apropo în legătură cu comentariul de mai sus nu este un film prost ci este unul foarte frumos și reușit.

 4. Elena Cristina says:

  Păi vreau să spun că NU merge absolut niciun server şi AŞ DORII să remediați cât de curând <3

  MULȚUMESC

 5. yasmine says:

  nu imi merge filmul . Mi se blocheaza , iar subtitrarea o ia razna
  va rog sa remediati asta.
  multumesc

 6. Lila cea nebuna pentru Hristos says:

  Barbatul ce divorteaza de sotia legiuita pentru a se casatori cu alta preacurveste. La fel e valabil si in privinta femeii ce-si lasa sotul pentru alt barbat.

Spune-ne parerea ta despre acest film