Homecoming – Obsesia trecutului 2009 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Homecoming – Obsesia trecutului 2009 filme online subtitrat în Română

Homecoming – Obsesia trecutului 2009 film online HD subtitrat în Română

Filmul începe cu Shelby (Mischa Barton) conducându-şi maşina în mijlocul nopţii plângând şi fumând o ţigară pe care o scapă şi apoi loveşte pe cineva care se afla în faţa maşinii. Mike (Matt Long), fostul iubit al lui Shelby, are o iubită nouă pe nume Elizabeth (Jessica Stroup) şi se pregătesc să meargă în Mt. Bliss, oraşul natal al lui Mike, deoarece echipa lui de fotbal urmează să retragă tricoul cu numărul său. Shelby are probleme cu banca din cauza unei alei de bowling moştenită de la mama ei şi crede în continuare că are o şansă de-a fi împreună cu Mike.

După meciul de fotbal, Mike şi Elizabeth hotărăsc să meargă la aleea de bowling a lui Shelby. Când aceasta îl vede pe Mike ea îl sărută, dar el îi spune că are o iubită nouă acum. Shelby se împrieteneşte cu Elizabeth şi după câteva pahare de tequila, ameţită de acestea, Elizabeth îi spune că se va duce să-i întâlnească părinţii lui Matt ceva mai târziu.

Shelby îi spune apoi faptul că părinţii lui Mike au multe prejudecăţi faţă de oameni şi o face pe Elizabeth să fie tot mai emoţionată. Dorind să facă o primă impresie foarte bună părinţilor lui Mike, Elizabeth se hotărăşte să meargă întâi la un hotel pentru a se trezi din beţie, astfel că pleacă spre cel mai apropiat din zonă, fiind condusă până acolo de către vărul poliţist al lui Mike, Billy. Când ajunge acolo pentru a se caza, recepţionerul îi spune că nu mai sunt camere disponibile din cauza meciului de fotbal care a atras foarte multă lume din afara oraşului.

Urmărește online filmul Homecoming – Obsesia trecutului 2009 cu subtitrare în Română și calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film