Hotel Artemis (2018) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Hotel Artemis (2018) filme online subtitrat în Română

Hotel Artemis (2018) film online subtitrat în Română

În data de 21 iunie, 2028, izbucneşte o revoltă în oraşul Los Angeles din cauza faptului că apa urmează să se privatizeze, iar oamenii obişnuiţi vor avea acces foarte greu la ea. Profitând de distragerea pricinuită de revolte, o echipă formată din patru bărbaţi (fraţii Sherman şi Lev, împreună cu Buke şi P-22) dau spargere la o bancă. Neputând să spargă seiful, ei recurg la planul de rezervă, acela de-a fura bunurile de valoare ale celor care sunt ostatici, deducând în mod corect faptul că revoltele de fară bogătaşii şi-au trimis oamenii să le depoziteze averile în seiful băncii.

Cu alte cuvinte, ei nici măcar nu trebuie să se deranjeze să spargă seiful deoarece oamenii aflaţi în bancă au asupra lor foarte multe bunuri de valoare pe care intenţionau să le depoziteze. Lev ia stiloul de lux al unui ostatic deşi acesta îl avertizează să nu facă asta. Ei încearcă apoi să scape şi dau peste nişte poliţişti pe care îi omoară apoi. P-22 este la rândul său ucis, iar Buke şi Lev sunt răniţi foarte grav.

Sherman o sună apoi pe Jean „Asistenta” Thomas care conduce Hotel Artemis, un hotel/spital din apropiere care tratează doar infractorii şi care funcţionează vreme de 22 de ani. La Artemis se internează doar cei cu foarte mulţi bani care sunt deja abonaţi la acest serviciu, iar cum Buke nu este abonat el nu este primit, ci doar Lev şi Sherman. Fiecare pacient primeşte un nume de cod pe baza salonului unde este internat. Sherman primeşte numele de Waikiki, iar Lev este numit Honolulu.

Urmăreşte online filmul Hotel Artemis (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film