Hotel Transylvania 2 (2015), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Hotel Transylvania 2 (2015), filme online subtitrat în Română

Hotel Transylvania 2 – Hotelul Transilvania 2 (2015), film online HD subtitrat în Română

La şapte ani după evenimentele primului film, Mavis şi noul ei logodnic uman Johnny s-au căsătorit şi au primit aprobarea din partea tatălui ei, Contele Dracula, iar lumea devine conştientă şi netemătoare de existenţa monştrilor. Mai târziu, Mavis îi mărturiseşte lui Dracula că este însărcinată şi după un an ea dă naştere unui băieţel pe care-l botează Dennis, iar acesta se împrieteneşte mai târziu cu fiica lui Wayne, Winnie. Apropiindu-se de cea de-a cincea aniversare, lui Dennis încă nu i-au dat colţii, iar Dracula se teme că nepotul său nu va avea puteri de vampir.

Observând pericolul din Transilvania, Mavis începe să ia în calcul ideea de-al creşte pe Dennis în oraşul unde a crescut şi Johnny, spre nemulţumirea totală a lui Dracula. Acesta îi spune lui Johnny (care nici el nu doreşte să părăsească hotelul) să o ducă pe Mavis în vizită la părinţii lui din California, Mike şi Linda, însă să se asigure că îi distrage atenţia lui Mavis şi o va face să se răzgândească în privinţa mutării.

Între timp, el va rămâne singur la hotel unde va avea grijă de micul Dennis aşa cum ştie el mai bine. Dracula le cere ajutorul prietenilor săi pentru a-l instrui pe Dennis să devină un monstru, însă fără niciun succes. Ca o ultimă speranţă, Dracul a îl duce pe Dennis la tabăra de vară pentru copii unde a fost şi el când era mic şi unde a învăţat să-şi folosească abilităţile de vampir. Ajuns acolo, el descoperă că tabăra a devenit un loc mult schimbat faţă de cum îl ştia el.

Urmăreşte online filmul Hotel Transylvania 2 – Hotelul Transilvania 2 (2015), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film