• Filme Online
 • Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018), filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018), filme online subtitrat în Română

  Hotel Transylvania 3: Summer Vacation 2018 (Hotel Transilvania 3: Monştrii in vacanţă), film online subtitrat în Română

  Chiar şi vampirii mai au nevoie din când în când de câte o vacanţă, iar Contele Dracula nu face excepţie de la această regulă. Anii în care s-a ocupat de Hotelul Transilvania şi a încercat să facă vacanţele oaspeţilor cât mai frumoase cu putinţă şi-au pus amprenta asupra lui, iar fiica sa Mavis vine cu o idee genială. Ea îi rezervă lui Dracula o vacanţă pe luxoasa Croazieră a Monştrilor unde speră ca tatăl ei să se detaşeze de treburile de zi cu zi şi să îşi reîncarce bateriile.

  Dracula nu pleacă în vacanţă de unul singur, iar loialii săi prieteni nu se pot abţine să nu-l însoţească în vacanţă. Imediat ce Vasul de Croazieră pleacă din port, un lucru total neaşteptat de nimeni, cu atât mai puţin de Mavis, se petrece: Dracula o întâlneşte pe misterioasa căpitan al navei, Ericka, şi se îndrăgosteşte instantaneu de ea! Mavis nu e deloc încântată de alegerea tatălui ei şi simte că ceva este în neregulă cu noua cucerire a Contelui. Ea face tot ce poate ca această relaţie să se sfârşească înainte de-a începe cu adevărat, iar motivele sunt cu atât mai întemeiate atunci când se descoperă faptul că Ericka este, de fapt, descendentă a lui Abraham Van Helsing, inamicul antic al lui Dracula!

  Urmăreşte online filmul Hotel Transylvania 3: Summer Vacation 2018 (Hotel Transilvania 3: Monştrii in vacanţă), cu subtitrare în Română şi calitate CAM.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  2 responses to “Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018), filme online subtitrat în Română”

  1. DianaClaudia says:

   foarte buun

  2. Catalin says:

   Eu nu stiu cam cata rabdare credeti voi ca avem sa dam click de 30 de ori pe sageata pentru a incepe filmul si sa porneasca in alt tab o reclama.

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1