How to Lose Friends & Alienate People, film online subtitrat în Română

aaa
aaa
How to Lose Friends & Alienate People, film online subtitrat în Română

How to Lose Friends & Alienate People 2008 (Cum să rămâi fără prieteni), film online DVDRip, subtitrat în Română

Sidney Young (Simon Pegg) este un jurnalist britanic aspirant care lucrează la o revistă radicalistă de stânga. După un incident la o petrecere unde Sidney lasă liber un porc din greşeală, el este angajat să lucreze pentru o revistă mai prestigioasă din New York. Angajatorul său este Clayton Harding (Jeff Bridges), editorul revistei Sharps, om pe care Sidney l-a satirizat în trecut în revista lui. Sidney îi enervează pe cei alături de care lucrează – întâi pe Alison Olsen (Kirsten Dunst), care se află acolo doar pentru a-şi putea plăti facturile până ce îşi va termina cartea, iar apoi pe şeful său, Lawrence Maddox (Danny Huston).

El îndrăzneşte, de asemenea, să „atenteze” la clienţii importanţi ai influentei publiciste Eleanor Johnson (Gillian Anderson). Apoi, o întâlneşte pe noua speranţă a jurnalismului Sophie Maes (Megan Fox), însă Lawrence îi spune să nu vorbească cu ea. Sidney îşi propune să devină un membru important al redacţiei, dar este aproape ruinat atunci când îi omoară accidental câinele lui Sophie. Deşi a împiedicat câinele să fugă pe geam, din păcate pentru el n-a fost capabil să împiedice un ghiveci să cadă peste el şi să-l omoare. Spre norocul lui, Alison îl acoperă şi nu află nimeni că el este de vină.

La o petrecere, relaţia dintre Sidney şi Alison devine tot mai mare atunci când ea îi mărturieşte că tocmai a pus capăt unei aventuri cu Lawrence. Sidney nu o lasă să conducă beată şi o duce el acasă, astfel că ratează ocazia de-a se culca cu Sophie. La o altă petrecere, însă, tocmai când era pe cale s-o invite în oraş, află că Lawrence şi-a părăsit soţia şi acum este, în mod oficial, împreună cu Alison.

Urmăreşte online filmul How to Lose Friends & Alienate People 2008 (Cum să rămâi fără prieteni), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

CD 1

CD 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “How to Lose Friends & Alienate People, film online subtitrat în Română”

  1. caelia_r_M says:

    super fain si haios

  2. Marko says:

    Janette Scott o dulceața in orice film …nota 100!

  3. oana says:

    f tare filmul.nota maxima

Spune-ne parerea ta despre acest film