How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019), filme online subtitrat în Română

How to Train Your Dragon: The Hidden World 2019 (Cum să-ţi dresezi dragonul 3), film online subtitrat în Română

La opt ani după evenimentele din primul film, Hiccup, Toothless şi ceilalţi călăreţi de dragoni continuă să salveze dragonii capturaţi pentru a-i aduce în Berk. Eforturile lor au făcut ca insula să devină suprapopulată cu dragoni. Ca răspuns la această suprapopulare, Hiccup doreşte să găsească „Lumea Ascunsă”, un loc paradisiac pentru dragoni despre care a aflat de la răposatul său tată, Stoick. Între timp, o femelă Fury, ţinută captivă, este oferită unui vânător de dragoni pe nume Grimmel the Grisly ca momeală pentru a-l captura pe Toothless.

Toothless o descoperă pe white Fury (pe care Astrid o numeşte Light Fury) în pădure şi cei doi sunt fermecaţi unul de altul până ce Light Fury simte prezenţa în apropiere a lui Hiccup şi fuge speriată. Hiccup şi Tuffnut descoperă mai târziu capcanele de dragoni puse de Grimmel care erau pregătite special pentru Toothless. Grimmel îl vizitează în acea noapte pe Hiccup şi dezvăluie faptul că el este cel care a vânat toţi dragonii din specia lui Toothless.

Hiccup a încercat să-l captureze pe Grimmel, dar aceste reuşeşte să scape şi incendiază casa lui Hiccup şi o mare parte din Berk în timpul evadării. Drept răspuns, Hiccup adună cetăţenii din Berk şi dragonii pentru a se pregăti să plece în căutarea Lumii Ascunse ca dragonii să fie în siguranţă de vânători. Pe la mijlocul călătoriei, ei descoperă o insulă pe care plănuiesc să se odihnească pentru o perioadă. Văzând ca Toothless nu poate să zboare de unul singur şi acest lucru i-a afectat relaţia cu ceilalţi dragoni, Hiccup hotărăşte să îi construiască acestuia o coadă automată.

Urmăreşte online filmul How to Train Your Dragon: The Hidden World 2019 (Cum să-ţi dresezi dragonul 3), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film