• Filme Online
 • Hungry Hearts – Inimi flămânde, filme online subtitrat în Română


  Hungry Hearts – Inimi flămânde, filme online subtitrat în Română

  Hungry Hearts – Inimi flămânde 2014, film online HD subtitrat în Română

  În momentul în care Mina (Alba Rohrwacher) şi Jude (Adam Driver) se întâlnesc pentru prima oară sunt cele mai nepotrivite circumstanţe cu putinţă; Mina se regăseşte în mod accidental blocată în baie împreună cu Jude care suferă de o diaree produsă de o toxiinfecţie alimentară. În ciuda acestei prime întâlniri stânjenitoare, cei doi formează o relaţie foarte apropiată. Cu toate acestea, în momentul în care Mina anunţă că o să se întoarcă în Italia, cei doi fac dragoste şi Mina rămâne însărcinată.

  Acest lucru o leagă şi mai mult de Jude şi o împiedică să mai plece în Italia. Sarcina ajunge să pună o mulţime de presiune pe relaţia dintre cei doi din cauza faptului că Mina este obsedată de puritate şi nu are deloc încredere în medicina modernă. Deşi Jude insistă cât poate ca Mina să meargă la un doctor pentru analize, el cedează într-un final şi acceptă decizia femeii de-a se baza mai mult pe medicina alternativă şi cea tradiţională.

  Ea merge până în punctul în care se duce la un medium, iar acesta îi spune că va da naştere unui „copil indigo”, un copil cu anumite trăsături speciale, posibil chiar să aibă trăsături supranaturale. În timpul sarcinii Mina nu se alimentează corespunzător lucru care o afectează în mod fizic şi face naşterea una extrem de dificilă, iar când lucrurile se complică Jude o duce la spital de urgenţă chiar dacă ea nu este de acord şi acolo are parte de-o cezariană. De îndată ce bebeluşul este născut, Mina începe să-l treacă pe acesta pe o dietă vegană, lucru care-l îngrijorează pe Jude.

  Urmăreşte online filmul Hungry Hearts – Inimi flămânde 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film