• Filme Online
 • I Am Number Four, film online subtitrat în Română


  I Am Number Four, film online subtitrat în Română

  I Am Number Four 2011 (Eu sunt Numărul Patru), film online DVDRip, subtitrat în Română

  John Smith este un extraterestru de pe planeta Lorien ce a fost trimis pe pământ când era mic, alături de alţi opt semeni de-ai săi, pentru a scăpa de invadatorii Mogadorieni care le-au distrus planeta. Aici, John este protejat de un gardian pe nume Henri şi a dezvoltat anumite puteri supraomeneşti, inclusiv putere sporită, viteză şi agilitate, telekineză şi capacitatea de-a lansa fulgere de plasmă din palme. Mogadorienii, conduşi de Commander, află despre cei nouă copii şi vin pe pământ pentru a-i găsi şi ucide. Lorienii pot fi ucişi doar în ordine, de la 1 la 9 şi trei dintre ei au fost deja ucişi, iar John este cel de-al patrulea. Când unul dintre ei este ucis, celorlalţi le apare o cicatrice care-i avertizează de acest lucru pentru a nu fi luaţi prin surprindere.

  Ştiind că el este următorul, John şi Henri se mută dintr-un bungalou de pe plajă din Florida într-o fermă veche din Paradise, Ohio, unde John se împrieteneşte cu un adept al teoriei conspiraţiei pe nume Sam Goode. De asemenea, el se îndrăgosteşte de o fotografă amatoare pe nume Sarah Hart, iar fostul iubit al ei, jucătorul de fotbal Mark James, este un bătăuş care îi face viaţa grea atât lui cât şi Sam. În timpul unui târg de primăvară, Mark şi prietenii lui îi urmăresc pe Sarah şi John în pădure unde încearcă să-l bată pe John. Fără vreo cale de scăpare, John îi foloseşte puterile pentru a se apăra şi a o salva pe Sarah.

  Sam vede acest lucru şi felul în care şi-a folosit puterile aşa că John îi mărturiseşte adevărata sa identitate. A doua zi, tatăl lui Mark, şeriful local, îl interoghează pe Henri despre locul în care se afla John când fiul lui şi prietenii acestuia au fost atacaţi. Henri îi spune apoi lui John că sunt prea mulţi oameni suspicioşi şi trebuie să plece de aici, însă el nu vrea să se mute iarăşi din cauză că nu vrea s-o părăsească pe Sarah. Între timp, Mogadorienii continuă să-l caute pe John, care este urmărit şi de un alt Lorien, Numărul Şase, al cărei gardian a fost ucis şi a realizat că singura şansă de-a supravieţui este să se unească toţi şi să lupte împotriva Mogadorienilor.

  Urmăreşte online filmul I Am Number Four 2011 (Eu sunt Numărul Patru), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  7 responses to “I Am Number Four, film online subtitrat în Română”

  1. mark says:

   Pentru amatori de SF merita vazut.La imagine 8 din 10

  2. costy says:

   a fost sters filmu 😀

  3. Alexandru says:

   Salut,
   Seria are un singur film ? Sau mai sunt si alte parti ? Un link unde as putea sa le vad ar fi de mare folos.
   Multumesc !

  4. Mirela says:

   Cool movie

  5. Vasilică says:

   Un film foarte bun mia placut si as vrea sa vad si continuarea

  Spune-ne parerea ta despre acest film