I Spit on Your Grave 2, film online subtitrat în Română

aaa
aaa
I Spit on Your Grave 2, film online subtitrat în Română

I Spit on Your Grave 2 / Scuip pe Mormântul Tău 2 (2013), film online DVDRip, subtitrat în Română

Katie (Jemma Dallender) este o tânără chelneriţă foarte frumoasă care doreşte să scape de această meserie şi de apartamentul de bloc dărăpănat şi plin de şobolani pentru a deveni fotomodel. Ea îşi trimite un portofoliu de poze unei femei care s-o ajute să facă următorul pas, dar aceasta îi spune că, deşi ea este foarte frumoasă, pozele sale nu pun foarte bine în evidenţă acest lucru, trebuie ceva mai mult stil dacă doreşte să facă o carieră din asta. De asemenea, ea îi mai spune că dacă vine cu un nou set de poze, mai artistice, are şanse mari să devină model profesionist, dar o şedintă cu fotograf profesionist, care să-i facă poze calumea, costă câteva mii de dolari, bani pe care Katie nu-i are.

Aparenta ei salvare vine de la nişte indivizi care se laudă că oferă o şedinţă foto gratuită pentru tinerele frumoase. Katie sună la un număr găsit în pagina de anunţuri şi îi răspunde un anume Ivan (Joe Absolom) care cere să-i trimită o poză cu ea prin intermediul telefonului pentru a vedea dacă merită sau nu să fie selectată. Ezitantă, ea acceptă să-i trimită fotografia şi apoi primeşte un SMS prin care i se comunică adresa la care trebuie să se prezinte pentru şedinţa foto. Katie merge acolo şi face o serie de fotografii, însă Ivan nu pare foarte mulţumit de calitatea acestora şi îi sugerează să facă unele mai deocheate, nu în rochie.

Ea nu doreşte acest lucru şi pleacă de acolo, spunând că nu doreşte să pozeze goală pentru ca ei să vândă pozele pe internet. După o vreme, celălalt individ de acolo, Georgy (Yavor Baharov), vine la ea acasă pentru a-i oferi pozele, chiar dacă ea nu le mai vrea şi este un pic speriată de prezenţa lui acolo. Apoi, în noaptea aceea, Georgy intră în dormitorul ei şi o violează. Alertat de ţipetele ei, un vecin vine pentru a vedea ce se întâmplă, însă este ucis de Georgy. Acesta îşi cheamă apoi fraţii, pe Ivan şi Nick (Aleksandar Aleksiev), spunându-le că a făcut o prostie şi să vină să-l ajute.

Urmăreşte online filmul I Spit on Your Grave 2 / Scuip pe Mormântul Tău 2 (2013), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

19 responses to “I Spit on Your Grave 2, film online subtitrat în Română”

 1. piciu says:

  foarte inuma au meritato din plin ce lea facut fata

 2. mihai says:

  tare . multumesc

 3. alexander says:

  Doamne ce oameni, dar lucruri de genul exista si in realitate, iar cei care fac lucruri de genul nu patesc la fel, dar persoanele astea au meritat sa pateasca :))). a fost super:))..” baietilor le place strans a? ” a fost tare :))…doamne saraca cand am vazut la inceput ce pateste, pentru aia moartea era prea blanda, tortura, pana nu mai ramane nimic din ei era perfecta :X

 4. kinder says:

  merita vazut!!!

 5. alina says:

  foarte tare filmul,merita vazut

 6. lore says:

  extraordinar filmul, captivant pana la sfarsit.Bine le-a facut .Merita vazut. nota 10

 7. vio says:

  o poveste cutremuratoare…din pacatei sunt si cazuri reale ca cel din film.foarte bun.recomand

 8. alina says:

  Numai merge filmul delok

 9. ana says:

  Extraordinar. ..cate fete nu au trecut prin asa clipe dumnezeule e de nedescris ssiau meritat soarta pt ce I’ facut saraca…bestii care traiesc printre noi fara sa stim.

 10. dana says:

  mai slab ca prima parte , dar e bun ,nota 9

 11. irl says:

  nota 8 nu e kiar asa de bun precum spun ceilalti va garantez na aqm mai depinde si de gusturile fiecaruia nota 8

 12. sab says:

  merita toti banii. the best . 10 .

 13. diana says:

  excelent filmul.razbunare de nota 10 .

 14. Madalina says:

  Notabil!Foarte bun!!!!!Ca si partea 1!Daca mai stiti ceva de genul….. lasati niste titluri.
  De exceptie.Chiar mi-as dori sa stiu ca pot fi si fetele atat de dure incat sa plateasca bestiilor cu aceasi moneda,dar din pacate fetele” suporta” bine mizeriile acestor dementi si nu dau nimic la schimb…pacat! Ar trebui ca orice fata sa vada macar o parte a filmului ca sa ia aminte!

 15. adriana says:

  prostie..

 16. ioan chirila says:

  oribl film. nu cred ca in lume exist astfel de sadici la un loc.dacca filmul e facut de bulgari si au asemenea caractire e bine sa scape cat mai repede de ele.

 17. pompiliu says:

  Excelent filmul , nota 10 !!! Pt ‘adeptii’ razbunarii……..e un adevarat regal .

 18. coroian says:

  nu pot sa vizionez film scuip pe mormantu tau 2 ,ma tot trimite pe pagini porno sau jocuri

Spune-ne parerea ta despre acest film