I Think We’re Alone Now 2018 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
I Think We’re Alone Now 2018 filme online subtitrat în Română

I Think We’re Alone Now 2018 film online subtitrat în Română

Del (Peter Dinklage) trăieşte de unul singur într-un mic oraş pustiit după ce o apocalipsă despre care nu se menţionează prea multe a distrus întreaga populaţie umană. Crezând că el a rămas singurul om de pe planetă, Del s-a resemnat şi duce o existenţă liniştită locuind în biblioteca unde a lucrat înainte de apocalipsă, iar zilele şi le petrece eliberând casele oamenilor şi îngropând cadavre. Într-o noapte, el este trezit de nişte artificii, iar în ziua următoare descoperă o tânără leşinată în maşina ei după ce a suferit un accident.

Del o închide pe femeie într-o cameră şi îi cere să iasă doar după ce îi spune el, dar ea nu ascultă şi iese mai devreme văzând că este un pitic. Cu toate că Del nu este deloc primitor, femeia îl urmează peste tot şi îi cere să o lase să rămână. Del se poartă foarte urât cu ea pentru a o face să plece, iar când în sfârşit se urcă în maşină el se răzgândeşte şi îi spune că acceptă s-o lase să rămână pentru o perioadă de probă în caz că vor avea nevoie unul de altul.

Ea se prezintă apoi ca fiind Grace. Grace este o persoană zgomotoasă şi eratică, însă cu timpul Del începe să se obişnuiască cu ea, oferindu-i de mâncare şi învăţând-o să elibereze casele morţilor. Într-una dintre călătoriile sale de-a găsi o casă, Grace găseşte una care nu a fost încă eliberată şi pe care Del doreşte s-o lase aşa. În acel moment Grace realizează că acea casă aparţine familiei lui Del.

Urmăreşte online filmul I Think We’re Alone Now 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film