I, Tonya – Eu, Tonya (2017), filme online HD, subtitrat în Română

aaa
aaa
I, Tonya – Eu, Tonya (2017), filme online HD, subtitrat în Română

I, Tonya – Eu, Tonya (2017), film online HD subtitrat în Română

Evenimentele filmului încep pe la mijlocul anilor 1970, atunci când Tonya, în vârstă de doar patru ani, este neglijată şi brutalizată de mama ei care o obligă să patineze. Pe măsură ce Tonya se maturizează, ea devine una dintre cele mai importante figuri din lumea patinajului artistic American, iar mama ei o retrage de la şcoală pentru ca ea să se poată concentra exclusiv asupra carierei de patinatoare. Tonya îşi afirmă în cele din urmă independenţa atunci când se mărită cu iubitul ei Jeff Gillooly.

Însă spre dezamăgirea ei, lucrurile nu se schimbă foarte mult nici după căsătorie, deoarece Gillooly o bate în mod constant şi are de-a face cu multe reacţii negative din partea comunităţii de patinatori care o consideră o „mizerie albă”. Ea ajunge să concureze la Jocurile Olimpice de Iarnă din anul 1992, însă performanţa ei este una dezamăgitoare, ajungând abia pe locul al 4-lea şi la întoarcere ea se angajează la un restaurant drept chelneriţă.

După o vreme, Tonya încearcă o revenire în lumea sportului şi pentru a o ajuta, prietenul lui Gillooly, Shawn Eckhardt, îşi asumă aranjarea unui atac asupra rivalei numărul 1 a lui Harding, Nancy Kerrigan. Lucrurile escaladează foarte rapid şi FBI-ul intră pe fir, arestându-i pe toţi cei din jurul ei sub acuzaţia de conspiraţie. Ea este lăsată să participe la Jocurile Olimpice de iarnă din anul 1994, însă nici acolo nu reuşeşte o prestaţie mai bună, ba din contră, ea ajunge să termine pe locul 8.

Urmăreşte online filmul I, Tonya – Eu, Tonya 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “I, Tonya – Eu, Tonya (2017), filme online HD, subtitrat în Română”

  1. lali says:

    mi-a placut mult, o lectie de viata!

Spune-ne parerea ta despre acest film