Ibiza 2018 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Ibiza 2018 filme online subtitrat în Română

Ibiza 2018 film online subtitrat în Română

Harper se întâlneşte cu şefa ei care o informează asupra faptului că va trebui să se deplaseze până la Barcelona pentru a încerca să convingă un potenţial mare client să semneze cu compania lor. Când aud despre această călătorie de afaceri prietenele lui Harper, Nikki şi Leah, o informează că vor merge şi ele cu ea în Barcelona pentru a îmbina utilul cu plăcutul şi a petrece împreună o vacanţă ca între fete. La vila unde au fost invitate să petreacă ele au parte de o mulţime de ispite, numai că Harper se abţine.

Dar când grupul de petrecăreţe ajunge să danseze într-un club pe muzică electronică, lui Harper îi cade cu tronc un DJ pe nume Leo. Ea se înmoaie total când acesta o invită la el in culise crezând că şi el o place şi ar dori să o cunoască mai bine, dar ea realizează că motivul a fost doar pentru a-i şterge un desen cu un penis de pe faţă care este vizibil doar în întuneric şi care se pare că i-a fost desenat fără să îşi dea seama.

După o scurtă conversaţie, Leo o invită pe Harper să îl însoţească la următorul său spectacol pe care-l va realiza în Ibiza, astfel că ea nici nu stă prea mult pe gânduri şi îşi lasă baltă munca pentru a-l însoţi pe chipeşul DJ. Bineînţeles că şi prietenele sale îşi fac bagajele şi o urmează pe aceasta pe „insula petrecerilor” unde au parte de o mulţime de aventuri neaşteptate şi peripeţii care mai decare mai nebuneşti.

Urmăreşte online filmul Ibiza 2018 cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Ibiza 2018 filme online subtitrat în Română”

  1. Carmen says:

    Dragut filmul,destul de relaxant

  2. Emma says:

    Daca exista astfel de dialoguri in real life, am pus-o ! Prostie !

Spune-ne parerea ta despre acest film