If Beale Street Could Talk (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
If Beale Street Could Talk (2018), filme online subtitrat în Română

If Beale Street Could Talk (2018), film online subtitrat în Română

Clementine “Tish” Rivers şi Alonzo “Fonny” Hunt au fost prieteni cam toată viaţa lor şi au început o relaţie romantică după ce au mai crescut. La începutul anilor ’70 ei se străduiesc să îşi găsească un apartament unde să locuiască deoarece mulţi proprietari din NewY York refuză să închirieze apartamentele persoanelor de culoare. Ei reuşesc să-şi găsească în cele din urmă un loc unde să stea într-un depozit care se află în proces de transformare în complex de apartamente.

Levy, proprietarul evreu, acceptă să le închirieze un apartament la un preţ rezonabil deoarece se bucură atunci când vede cupluri îndrăgostite, indiferent de rasa lor. În acea noapte, Tish este hărţuită de un bărbat în timp ce se afla la cumpărături la un magazin frecventat în mare parte de oameni albi. Când acesta începe agresiunea, Fonny îl aruncă la propriu pe bărbat afară din magazin. Un poliţist alb din apropiere, Ofiţerul Bell, vede incidentul şi încearcă să-l aresteze pe Fonny, dar îl lasă în pace când proprietara magazinului îi ia apărarea şi îl numeşte pe Bell drept rasist.

Fonny este arestat mai târziu pentru că ar fi violat o femeie pe nume Victoria Rogers. În cuda faptului că ar fi fost practic imposibil să fi călătorit de la locul presupusei fapte până acasă în timpul care a trecut de la viol şi până la arest, dosarul împotriva lui este unui puternic datorită mărturiei lui Bell care susţine că l-ar fi văzut fugind de la locul faptei şi apoi femeia îl identifică drept violatorul ei dintr-un grup de alţi bărbaţi aduşi la identificare.

Urmăreşte online filmul If Beale Street Could Talk (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film