• Filme Online
 • Il mostro – Monstrul (1994), filme online HD subtitrat în Română


  Il mostro – Monstrul (1994), filme online HD subtitrat în Română

  Il mostro / The Monster – Monstrul (1994), film online HD subtitrat în Română

  Loris (Roberto Benigni) lucrează cu jumătate de normă la un magazin unde se ocupă de manipularea manechinelor. El speră să înveţe limba chineză pentru a putea să obţină o funcţie de asistent-manager. El locuieşte într-o clădire în care n-a mai plătit chiria de luni bune şi datorează bani unui număr destul de important de oameni din tot oraşul. La o petrecere, Loris află despre o nimfomaniacă dispusă să se culce cu oricine îi iese în cale.

  El, însă, abordează femeia greşită, iar aceasta fuge şi îl raportează la poliţie. Din cauza comportamentului său ciudat, Loris devine principalul suspect într-o serie de violuri urmate de crime. Căpitanul de poliţie, frustrat din cauza lipsei de dovezi clare pe care să le folosească împotriva lui Loris, încearcă să-l provoace pe acesta să greşească şi să-l prindă în „flagrant”, drept urmare desemnează o poliţistă atrăgătoare, pe nume Jessica (Nicoletta Braschi), să meargă sub acoperire şi să-i devină acestuia colegă de apartament.

  Jessica este instruită de căpitan şi de doctorul ce lucrează pentru poliţie, Paride (Michel Blanc), să se îmbrace cât mai provocator pentru a-l putea prinde pe Loris în capcană. După câteva zile de locuit în apartamentul lui, Jessica începe să se îndoiască de vinovăţia lui Loris şi crede că acesta nu este vinovat de seria de ucideri şi că, de fapt, urmăresc persoana greşită. Chiar şi aşa, doctorul este convins de faptul că el este criminalul şi, mai mult decât atât, se află pe punctul de-a comite ce-a de 19-a crimă.

  Urmăreşte online filmul Il mostro / The Monster – Monstrul (1994), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Il mostro – Monstrul (1994), filme online HD subtitrat în Română”

  1. Mihaela says:

   Multumim pentru film…foarte, foarte bun! o comedie de nota 10!

  Spune-ne parerea ta despre acest film