Illegal Tender – Moştenire fatală (2007) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Illegal Tender – Moştenire fatală (2007) filme online subtitrat în Română

Illegal Tender – Moştenire fatală (2007) film online subtitrat în Română

Bronx, New York, anul 1985, Millie şi Wilson De Leon aşteaptă sosirea primului lor copil. Wilson este un traficant de droguri care lucrează pentru Javier Cordero. Într-o noapte, Millie îi arată lui Wilson faptul că i-a spălat banii negrii pe care i-a obţinut prin vânzarea de droguri făcând nişte investiţii de mare calitate, eliminând nevoia ca el să mai continue viaţa aceasta infracţională. Wilson se întâlneşte apoi cu Javier şi acesta plănuieşte să îl omoare fix în ziua în care juniorul urmează să se nască.

Connecticut, 2006. Millie şi Wilson Jr., împreună cu fiul elev al lui Millie, Randy, locuiesc într-o vilă. Wilson Jr. este la liceu şi are o iubită care îl adoră pe nume Ana. El are o relaţie dificilă cu mama lui, fiind deranjat de faptul că aceasta schimbă des iubiţii. După ce vede un fost prieten din trecutul ei la un market, Millie îi spune lui Randy că trebuie să plece imediat de acolo. O ceartă încinsă se iscă şi Millie ajunge să îi spună lui Wilson faptul că tatăal său era traficant de droguri, iar Javier încă o caută să-i facă felul.

Wilson nu se lasă înduplecat şi rămâne în vilă împreună cu Ana. În ace noapte, vila este luată cu asalt de către doi asasini, iar Wilson le ţine piept folosindu-se de nişte arme pe care mama lui le avea ascunse şi pe care i le-a arătat între timp. În ciuda schimbului de focuri violent, vecinii sau poliţia par să fie total absenţi. Deşi pericolul este foarte mare din partea lui Javier, Millie hotărăşte că e mai bine pentru ea şi Randi să se mute înapoi în vilă.

Urmăreşte online filmul Illegal Tender – Moştenire fatală (2007), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film