• Filme Online
 • In the Fade – În Întuneric 2017 filme online subtitrat în Română


  In the Fade – În Întuneric 2017 filme online subtitrat în Română

  In the Fade – În Întuneric 2017 film online HD subtitrat în Română

  Katja este măritată cu Nuri Sekerci, un bărbat kurd împreună cu care are un băiat în vârstă de cinci ani pe nume Rocco. Ei locuiesc cu toţii în Hamburg, Germania. Ea l-a cunoscut pe Nuri când cumpăra haşiş de la el în vremea studenţiei şi s-a căsătorit cu el când acesta era încă la puşcărie, în ciuda faptului că atât părinţii lui cât şi ei ai s-au opus din toate puterile acestui mariaj al lor.

  De la naşterea băiatului lor, Nuri a renunţat să se mai ocupe cu traficul de droguri, a studiat administrarea afacerilor pe când se afla în puşcărie şi acum lucrează în Hamburg ocupându-se de traduceri şi taxe. Într-o dimineaţă, Katja îşi lasă fiul la biroul soţului ei pentru a avea o după amiază liberă, iar când se întoarce pe seară să-l ia ea descoperă că drumul spre birou a fost blocat. Un poliţist o informează că un bărbat şi un copil au fost ucişi într-un atentat cu bombă.

  Analizele ADN confirmă cea mai mare temere a ei, faptul că acele două victime sunt chiar soţul şi copilul ei! Poliţia o interoghează pentru a afla dacă îşi aminteşte ceva suspect de dinaintea atacului, iar ea realizează că observase o tânără blondă care nu şi-a legat bicicleta de grilajele speciale deşi aceasta părea să fie nouă. De asemenea, în coşul bicicletei s-ar fi aflat un pachet negru. Deşi ancheta poliţiei urmăreşte firul unei posibile răzbunări din partea traficanţilor de droguri, Katja insistă că soţul ei a lăsat în urmă acea viaţă şi s-a dedicat familiei. Ea suspectează că originile kurde ale soţului ei ar fi putut să atragă atenţia nedorită din partea mişcării neo-naziste.

  Urmărește online filmul In the Fade – În Întuneric 2017, cu subtitrare în Română și calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film