In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale, filme online subtitrat în Română

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (În numele regelui), film online DVDRip, subtitrat în Română

Având loc în regatul Ehb, povestea este concentrată în jurul unui bărbat numit drept Farmer (Jason Statham), un orfan care a fost adoptat de oamenii din sat. Atunci când soţia, Solana (Claire Forlani), şi fiul lui Farmer, Zeph (Colin Ford), pleacă să vândă legume în piaţă, ferma lor este atacată de creaturile numite Krug. Cu ajutorul prietenului şi mentorului său Norrick (Ron Perlman), el luptă împotriva creaturilor şi se duce după soţie şi băiat. Creaturile, controlate de vrăjitorul Gallian (Ray Liotta), atacă şi oraşul în care se află cei doi şi, în ciuda opoziţiei lui Farmer, îi omoară părinţii Solanei şi pe Zeph.

Între timp, vrăjitorul Gallian trimite un spirit rău asupra fiicei lui Merick, Muriella (Leelee Sobieski), care-i oferă puterea de-a controla o armată de creaturi pentru a-l detrona pe rege. Nepotul regelui, Duke Fallow (Matthew Lillard), un netrebnic, îl lasă pe Gallian în castel pentru a conspira împotriva regelui. Magul regelui, Merick (John Rhys-Davies), detectează ceva special în legătură cu Farmer atunci când Regele Konreid (Burt Reynolds) şi armata lui vin în ajutorul oraşului. Merick îl întreabă pe Norrick dacă s-au mai întâlnit vreodată până acum, deoarece se pare că acesta ştie unele lucruri speciale despre Farmer.

El se duce şi îi spune lui Farmer că Regele are nevoie de el mai mult decât îşi dă seama, însă el refuză să creadă asta şi pleacă pentru a-şi salva soţia, care a fost capturată de creaturi, însoţit de Norrick şi Bastian (Will Sanderson), cumnatul lui. Când Regele se întoarce la castelul său, îl găseşte pe Fallow jucându-se pe acolo, purtându-i coroana şi stând pe tron. Fallow îi ordonă cu nerăbdare lui Gallian să pună mai repede în aplicare planul lor. Farmer împreună cu cei doi însoţitori ai săi trec printr-o pădure periculoasă despre care Norrick are anumite obiecţii din cauza unor legende de speriat.

Urmăreşte online filmul In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (În numele regelui), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

13 responses to “In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale, filme online subtitrat în Română”

 1. tttt says:

  film de rahat,stratham nu mi-l pot imagina fermier,luptele de tot rasul,nicio picatura de sange pe sabii,etc

 2. Boss says:

  este un film reusit.
  Merita sa va uitati la el, este marca Jason :)) chiar daca este fara gloante,masini etc.

 3. kko says:

  sa fim seriosi!!!cum puteti afirma ca e un film de rahat?nu are droguri,rapperi,mafie…nu are!dar e un film BUN.nota 9

 4. Eniko Otvas says:

  as putea sa spun o parere daca nu s-ar fi blocat . am incercat de doua ori cu acelasi rezultat

 5. Eniko Otvas says:

  si din nou s-a blocat,enervant

 6. Anonymous says:

  Lasă-l să se încarce tot!!!!!
  Se blochează că ai net varză sau PC prost.

 7. Eniko Otvas says:

  ai mai avut senzatia cand iti place un film si nu il poti vedea?

 8. Eniko Otvas says:

  foarte enervant

 9. catalin says:

  am vazut filmul mai de mult,dar a meritat sa il mai vad o data…

 10. yassen says:

  dialog slab, actorie slaba, prezentarea intrigii si a personajelor deosebit de slaba, actiune exagerata peste masura. cu alte cuvinte, un film groaznic, o pierdere de vreme, un cacat la care nu merita sa te uiti decat daca nu mai ai comedii si vrei sa razi de cat de prost e facut. si… farmer? you serious?:)) deci ala e un comunist care cica ‘nu accepta ordine usor’, nu vorbeste, abia daca ii face un compliment sotiei lui si se multumeste sa cultive gulii toata viata. si da, il cheama farmer, pentru ca ín functie de ce lucrezi, asa te si cheama’:))) si ce naiba e cu bumerangul ala? adica il arunca, loveste un cap de zombalau cu armura, si nu e deviat absolut deloc de impact si se intoarce in mana fermierului de parca nu s.ar fi intamplat nimic. nu m-ar fi mirat sa-l fi auzit fluierand fara nici o grija… doar ca calitatea sunetului si zgomotul ala aiurea de fundal nu permit chestia asta. si ce e, frate, cu nasul tipei aleia?!? e ca si cum nu ar avea nevoie de sabie… sau scut. sau sulita daca e pana acolo. in concluzie, nu. don’t waste your time:))

 11. Titi says:

  Un film care merită văzut.Normal că unii vor mitraliere,bombe …

 12. danut says:

  slab film nu merita banii pe curentul consumat

Spune-ne parerea ta despre acest film