• Filme Online
 • Independence Day 2: Resurgence, filme online subtitrat în Română


  Independence Day 2: Resurgence, filme online subtitrat în Română

  Independence Day 2: Resurgence (Ziua Independenţei 2: Renaşterea), film online subtitrat în Română

  La 20 de ani distanţă faţă de evenimentele din primul film, comunitatea internaţională s-a recuperat şi Naţiunile Unite au creat Apărarea Pământului din Spaţiu (APS), un program de apărare globală care oferă un semnal de alarmă timpuriu. Principala forţă de apărare foloseşte tehnologie salvată din rămăşiţele forţelor extraterestre. De asemenea, Pământul are forţe militare alcătuite pe Lună, Marte, şi Rhea, iar Zona 51 a devenit sediul APS. În Africa, directorul APS David Levinson se întâlneşte cu Dr. Catherine Marceaux şi un războinic pe nume Dikembe Umbutu.

  La bordul unui distrugător, ei descoperă că nava fora o gaură şi că extratereştrii au trimis un mesaj SOS către planeta lor natală înainte de-a fi fost învinşi de oameni. Mai mult decât atât, Umbutu şi fostul preşedinte al Americii Thomas Whitmore au avut parte de anumite semnale din partea extratereştrilor pe care încearcă să le descifreze. O navă sferică iese printr-o gaură de vierme din apropierea sediului ASP de pe Lună.

  Levinson este convins că aceasta aparţine unei alte rase extraterestre care nu are intenţii rele şi îndeamnă guvernele mondiale să nu o atace, însă chiar şi aşa ei votează în majoritate s-o doboare. În ciuda ordinelor, pilotul ASP Jake Morrison îi ia pe Levinson, Marceaux, Umbutu şi Floyd Rosenberg şi se duce împreună cu ei la locul prăbuşirii de unde recuperează un container. O navă spaţială imensă de peste 5 kilometri lăţime apare de nicăieri şi distruge sistemul planetar de apărare a Pământului, iar apoi se apropie de planetă. Nava aterizează pe Oceanul Atlantic şi începe să foreze o gaură în mijlocul oceanului pentru a „recolta” căldura din miezul Pământului, ceea ce duce şi la distrugerea câmpului magnetic.

  Urmăreşte online filmul Independence Day 2: Resurgence (Ziua Independenţei 2: Renaşterea), cu subtitrare în Română şi calitate HDRip.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  5 responses to “Independence Day 2: Resurgence, filme online subtitrat în Română”

  1. bardel says:

   foarte dezamagitor pentru cine a vazut independence day 1
   slab din toate punctele de vedere.
   de la actori la actiune la poveste.
   in special povestea a fost extreeem de slaba.prea multi actori.
   care nu au avut nici un rol esential.
   actori 0 poveste 0 seamana mai mult cu transformers decat cu independence day.

  2. iulian says:

   Trebuie totusi sa tinem cont ca intre cele doua filme au trecut doua decenii, realitatile s-au schimbat, publicul caruia i se adreseaza este altul, capacitatea de a intelege o actiune complexa s-a modificat si ea. Doua detalii pentru a demonstra ca scenaristii au tinut pasul cu vremurile:
   1. Spre sfarsitul filmului, fiica fostului presedinte, pilot de vanatoare de elita isi scoate vesta si fiecare vede ce a asteptat tot filmul.
   2. Povestea de dragoste americano – chineza corespunde situatiei geo-politice actuale.
   Un alt aspect pozitiv al filmului este ca Will Smith a murit intre timp, intr-un zbor de incercare, si nu participa la aceasta parodie.

  3. george says:

   Se aude gajait! Poti face ceva, te rog? Multumesc!

  4. ThLegend says:

   Un film bun , merită văzut , este identic cu celelalte sf-uri … adică niște pui de extratereștrii vor să spargă nucleul pământului ( in ultima vreme văd că toți extratereștrii din toate sf-urile vor să atace nucleul pământului o chestie lipsită de imaginație )

   După cum am și preconizat au lăsat loc și de partea a trei-a a filmului in care vor putea călători interestelar și atunci îl vor găsi pe will smith care desigur va juca in partea a trei-a a filmului !!!

   Deși eram sigur că va urma și partea a trei-a uite că am avut dreptate și cu saltul interestelar dar și cu faptul că Will Smith va juca in partea a trei-a a filmului !

   // will smith este de apreciat pentru că a refuzat acest rol … hai să dăm ocazia și altor tineri actori să joace și să se afirme in filme .. cu alte cuvinte actorul will smith a știu că e bine să lase loc și pe alții să se promoveze in filme de genu’ acesta

  5. falco says:

   frumos,super,nota 10

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1