Indian Horse 2017, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Indian Horse 2017, filme online subtitrat în Română

Indian Horse 2017 film online subtitrat în Română

Familia Indian Horse, din care fac parte şi Saul, în vârstă de şase ani, şi fratele său mai mare, se refugiază pe pământul lor ancestral pentru a evita autorităţile după ce fratele lui Saul se îmbolnăveşte. Saul este hotărât să nu se mai ducă la şcoală, însă părinţii lui, convertiţi la Creştinism, sunt hotarâţi ca fiul cel mare se va adapta la noua credinţă şi îl iau cu ei, lăsându-l pe Saul în grija bunicii sale.

După ce bunica lui moare, Saul este descoperit de către autorităţi şi este dus cu forţa la o şcoală residenţială. Acolo, el se întâlneşte cu Lonnie, care nu ştie limba engleză. Părintele Quinney şi o călugăriţă de la mănăstire sunt de părere că numele de Lonnie nu este unul potrivit şi îl numesc Aaron. De asemenea, lui i se interzice folosirea limbajului Ojibwe, apelând la violenţă fizică atunci când el nu se poate supune. În şcoală, Saul vede cum călugăriţa şi instructorii îi abuzează pe copii, străduindu-se să îndure ce se petrece acolo.

Unul dintre instructori, Părintele Gaston, încearcă să aducă o schiimbare şi îl convinge pe Părintele Quinney să pună la dispoziţie o activitate în aer liber, iar ceea ce se alege este hockey pe gheaţă. Saul nu îndeplineşte cerinţele de vârstă pentru a participa, dar îl convinge pe Părintele Gaston să îi ofere sarcina de-a se ocupa de teren, ceea ce îi permite să petreacă mai mult timp pe gheaţă. De la meciurile profesioniste televizate, el începe să înveţe tactici şi când unul dintre jucători se accidentează, Saul este folosit ca rezervă şi îl uimeşte pe Părintele Gaston cu talentul său.

Urmăreşte online filmul Indian Horse (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film