• Filme Online
 • Inside I’m Dancing 2004 filme online subtitrat în Română


  Inside I’m Dancing 2004 filme online subtitrat în Română

  Inside I’m Dancing 2004 (Rory O’Shea a fost aici) film online HD subtitrat în Română

  Michael Connolly este un băiat în vârstă de 24 de ani cu o boală cerebrală ce a fost internat foarte mult timp într-un spital pentru cei cu dizabilităţi condus de o formidabilă Eileen. Viaţa lui plictisitoare ce se desfăşoară după un program strict pus la punct de autorităţile instituţiei este transformată de sosirea lui Rory O’Shea, un bărbat ce suferă de distrofie musculară. Michael este uimit să descopere că vorbăreţul Rory este capabil să îi înţeleagă vorbele pe care le scoate cu dificultate şi pe care alţii au probleme în a le înţelege.

  Natura dinamică şi rebelă a lui Rory aprinde o scânteie în Michael şi este introdus în lumea mai vastă din afara instituţiei unde sunt internaţi. Într-o zi când ies afară prin Dublin, Rory îl conduce pe Michael într-o direcţie diferită faţă de ce era programat şi se duc într-un bar pentru a colecta donaţii, cucerind un grup de fete care stau la o masă în colţ, iar mai târziu intră într-un club de noapte.

  Între timp, Rory a eşuat în mod repetat cu aplicaţiile sale pentru Permisiunea de Trai Independent; lui i se refuză constant cererea pe motiv de iresponsabilitate şi slabă judecată, însă i se spune să aplice din nou după şase luni. Inspirat de acest exemplu, Michael aplică şi el pentru asta, iar cu ajutorul lui Rory el primeşte permisiunea şi încearcă apoi să găsească un apartament care să fie accesibil pentru persoanele imobilizate în scaun cu rotile şi la un preţ abordabil. Rory îl convinge pe Michael să-şi viziteze tatăl înstrăinat care, din cauza vinei, le oferă banii şi proprietatea de care au nevoie pentru a se stabili.

  Urmăreşte online filmul Inside I’m Dancing 2004 (Rory O’Shea a fost aici), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film