Into the Woods 2014, filme online HD, subtitrat în Română

aaa
aaa
Into the Woods 2014, filme online HD, subtitrat în Română

Into the Woods 2014 (În inima pădurii), film online HD, subtitrat în Română

Un brutar (James Corden) şi soţia lui (Emily Blunt) îşi doresc foarte tare să aibă un copil împreună, însă nu pot face asta pentru că asupra lor a fost aruncat un blestem de infertilitate de către o vrăjitoare malefică (Meryl Streep) cu multă vreme în urmă, atunci când l-a prins pe tatăl brutarului furându-i nişte boabe de fasole, iar mama vrăjitoarei a pedepsit-o pe aceasta cu urâţenie veşnică. Vrăjitoarea se oferă să ridice blestemul, însă doar dacă brutarul şi soţia lui îi vor aduce nişte lucruri care să-i redea frumuseţea.

Lucrurile pe care trebuie să le aducă sunt: o vacă albă precum laptele, o pelerină roşie ca sângele, păr galben ca porumbul şi un pantof pur ca aurul. Solicitările vrăjitoarei îi fac pe cei doi să se întâlnească mai târziu cu Jack (Daniel Huttlestone), care îşi vinde vaca „Albă ca Laptele” şi căruia brutarul îi oferă în schimbul vacii nişte boabe magice de fasole pe care le are de la tatăl lui (cele furate de la vrăjitoare) şi care ajung să creeze vrejuri gigantice.

După aceea, ei se întâlnesc şi cu Scufiţa Roşie (Lilla Crawford), a cărei pelerină roşie ca sângele o observă atunci când Scufiţa se opreşte să cumpere nişte bunătăţi pentru bunica ei, cu Rapunzel (MacKenzie Mauzy), fiica adoptată a vrăjitoarei pe lângă al cărei turn soţia brutarului trece, şi cu Cenusăreasa (Anna Kendrick), care dă peste soţia brutarului în timp ce fuge de prinţul (Chris Pine) care o urmăreşte. După o serie de tentative eşuate şi aventuri, brutarul şi soţia lui ajung să strângă toate elementele necesare, însă finalul „fericit” pe care-l anticipau se pare că nu e chiar aşa fericit.

Urmăreşte online filmul Into the Woods 2014 (În inima pădurii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

10 responses to “Into the Woods 2014, filme online HD, subtitrat în Română”

 1. diana says:

  este un film muzical,nui pe gustul meu

 2. George din Tulcea says:

  o panarama de film.nu merita vazut.timp pierdut aiurea

 3. Alma says:

  Foarte slab filmul….o poveste distrusa si corupta

 4. iulian says:

  o mizerie cu actori renumiti.o pierdere de timp.groaznice roluri si interpretari intr-un film de toata jena

 5. mmaada says:

  Nu e o poveste distrusa, e o reinterpretare. Nu e nicidecum un film pentru copii cu zane si spiridusi asa cum va asteptati.
  cei care pot interpreta filmul din punct de vedere artistic, sa se uite. Cine nu,…sa se uite la American Pie in continuare.

 6. Anka says:

  Excelent musical! Super turnura provestilor!!! Nu e pentru necinefili, ci pentru cunoscatori avizati si rafinati.

 7. Anka says:

  *** povestilor

 8. Nicoleta says:

  Prea fain filmul.Daca nu il intelegi nu inseamna ca e o panarama.Asta pentru hateri.E diferit si captivant. 10+

 9. Raven says:

  Actorii au jocat destul de bine, cel putin in unele parti mi-a placut cum au cantat. Filmul nu prea ma captat adica nu genul meu…prea artistic si destul de trist finalul. Nota 7.

 10. Andrei says:

  Interesant, din punctul meu de vedere, luand in calcul ideea pe care cu totii eram curiosi ce se intampla in continuare dupa “au trait fericiti pana la nici chiar adanci batraneti”. Mi-a placut ideea de-a adauga o realitate prin fictiune.

Spune-ne parerea ta despre acest film