Intolerable Cruelty 2003, filme online HD, subtitrat în Română

aaa
aaa
Intolerable Cruelty 2003, filme online HD, subtitrat în Română

Intolerable Cruelty 2003 (Dragostea costă!), film online HD subtitrat în Română

Donovan Donaly (Geoffrey Rush), un producător de telenovele, îşi surprinde soţia, Bonnie (Stacey Travis), în ipostaze intime cu fostul ei iubit. El iniţiază divorţul, iar ea îşi angajează un avocat de top pe nume Miles Massey (George Clooney) care să o ajute în proces să obţină cât mai multe beneficii în urma divorţului. Miles reuşeşte să câştige pentru Bonnie o grămadă de bani şi proprietăţi, lăsându-l pe Donaly falit. Detectivul particular Gus Petch (Cedric the Entertainer) urmăreşte un bărbat bogat şi căsătorit pe nume Rex Rexroth (Edward Herrmann) ce se află în oraş cu o blondă.

Când aceştia se duc la un motel, Gus surprinde întreaga scenă romantică pe video şi duce înregistrarea soţiei lui lui Rex, Marylin Rexroth (Catherine Zeta-Jones), o femeie care urmăreşte indivizi bogaţi cu care să se mărite şi apoi să le ia banii după divorţ. Ea iniţiază divorţul ca urmare a înregistrării şi cere de asemenea foarte multe proprietăţi şi bani drept compensaţie.

Neputând să îşi permită să plătească ce i se solicită, Rex îl angajează pe Miles să-l reprezinte. Prietena lui Marylin, la rândul ei o „divorţată în serie”, Sarah Sorkin (Julia Duffy), o avertizează că Miles va fi un oponent periculos. Marylin şi avocatul ei, Freddy Bender (Richard Jenkins), nu reuşesc să cadă la un acord cu Miles şi Rex. Plictisit, Miles o invită pe fascinanta Marylin la o cină şi încep un flirt. În timp ce se află la întâlnire, Petch intră prin efracţie şi îi copiază contactele pe care Miles să le poată folosi în găsirea complicilor lui Marylin în căsătoriile pe interes.

Urmăreşte online filmul Intolerable Cruelty 2003 (Dragostea costă!), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Intolerable Cruelty 2003, filme online HD, subtitrat în Română”

  1. gina says:

    FOARTE BUN

  2. bulisor says:

    educativ!!!

Spune-ne parerea ta despre acest film