Isn’t It Romantic – Cât Romantism! (2019), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Isn’t It Romantic – Cât Romantism! (2019), filme online subtitrat în Română

Isn’t It Romantic – Cât Romantism! (2019), film online subtitrat în Română

În Australia, la începutul anilor ’90, tânăra Natalie se uită la filmul Pretty Woman. Starea ei de spirit este distrusă şi începe să dispreţuiască filmele de comedie-romance în momentul în care mama ei îi spune ca femeile ca ele nu au parte de sfârşituri fericite în viaţa reală. 25 de ani mai târziu, Natalie lucrează ca arhitect în New York – sau cel puţin încearcă deoarece ea nu este deloc satisfăcută şi se priveşte doar ca pe o femeie care serveşte cafeaua colegilor.

Singurii ei prieteni sunt Josh şi Whitney. Într- ozi, ei primesc un nou client, chipeşul miliardar Blake şi, când Natalie îi însoţeşte pentru o prezentare, Blake face o confuzie şi ia cafeaua lui Natalie crezând că este a lui, iar şeful ei o trimite să-i aducă lui Blake una nouă. Mai târziu, Natalie este invitată de Josh să iasă în oraş cu el, însă ea îl refuză într-un mod deloc politicos, lucru care o face pe Whitney să-i spună că mai mulţi oameni ar remarca-o dacă s-ar deschide puţin mai mult faţă de ei.

Natalie se duce acasă cu metroul şi vede un individ dintr-un alt metrou care încearcă să-i atragă atenţia. Ei se întâlnesc şi bărbatul pare prietenos la început, dar apoi este agresată de acesta şi încearcă să-i fure poşeta. Ea fuge şi se loveşte de un stâlp pirezându-şi cunoştinţa. Când se trezeşte la spital, ea este întâmpinată de un doctor chipeş care începe să flirteze cu ea. Ulterior, ea realizează că totul în jur s-a schimbat şi dragostea chiar pluteşte în aer, fiind exasperată de tot ce se întâmplă, lucrurile arătând exact ca într-o comedie romantică pe care a dispreţuit-o atât de mult.

Urmăreşte online filmul Isn’t It Romantic – Cât Romantism! (2019), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film