• Filme Online
 • Jab Harry met Sejal (2017), filme online HD subtitrat în Română


  Jab Harry met Sejal (2017), filme online HD subtitrat în Română

  Jab Harry met Sejal (2017), film online HD subtitrat în Română

  Harinder „Harry” Singh Nehra este un ghid turistic în Amsterdam ce are o slăbiciune majoră pentru femei, el fiind un afemeiat ieftin şi se considera un ghid prietenos şi util. După ce lasă o familie la aeroport, Harry o cunoaşte pe Sejal Zaveri, membră a aceleiaşi familii care şi-a pierdut inelul de logodnă. El acceptă să o ajute pe femeie să îşi găsească inelul. În timp ce caută inelul cu pricina, ei se împrietenesc şi acesta îi spune femeii că şi-a părăsit casa din Nur Mahal pentru a se duce în Canada şi a înerca să devină cântăreţ, dar nu a avut succesul scontat.

  Drept urmare, el s-a reorientat şi încearcă să devină un ghid turistic de succes. Harry şi Sejal merg împreună în locuri unde Harry i-a condus iniţial familia lui Sejal în tentativa de-a reface drumul şi cu speranţa că vor reuşi să găsească inelul pierdut. Pe parcursul călătoriei, Harry se îndrăgosteşte de Sejal, însă nu îi mărturiseşte acest lucru din cauza faptului că ea este deja logodită cu altcineva.

  Curând, cei doi află faptul că un hoţ pe nume Gas a furat inelul femeii. Cei doi se duc apoi la Gas pentru a încerca să recupereze bijuteria, dar oamenii acestuia „şterg podeaua” cu Harry. Mai târziu, în timp ce îi îngrijeşte rănile lui Harry, şi Sejal realizează că începe să aibă sentimente faţă de acesta, dar şi ea procedează în acelaşi mod şi nu-i mărturiseşte acest lucru. În ziua următoare, cei doi merg la Frankfurt pentru a participa la nunta unui prieten de-al lui Harry, iar după nuntă cei doi se ceartă şi Sejal hotărăşte să plece în India.

  Urmăreşte online filmul Jab Harry met Sejal 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Jab Harry met Sejal (2017), filme online HD subtitrat în Română”

  1. cris says:

   f. frumos ! merita vazut 🙂

  Spune-ne parerea ta despre acest film