• Filme Online
 • Jack et la mécanique du coeur, filme online subtitrat în Română


  Jack et la mécanique du coeur, filme online subtitrat în Română

  Jack et la mécanique du coeur – Jack and the Cuckoo-Clock Heart 2013 (Jack şi mecanica inimii), film online HD subtitrat în Română

  În Edinburgh, Scoţia anului 1874, Jack se naşte în cea mai rece zi din istorie. Din cauza frigului extrem el se naşte cu o inimă îngheţată care nu vrea să bată. Moaşa Madeleine îi salvează viaţa prin înlocuirea inimii sale cu un ceas fragil, dar funcţional. După aceea, îi spune acestuia trei reguli stricte care ar urma să-i salveze viaţa; el nu are voie să se joace cu acel ceas, să nu se enerveze niciodată şi să nu se îndrăgostească.

  Mama lui Jack, din motive doar de ea ştiute, hotărăşte rapid că băiatului ei îi va fi mai bine dacă va fi crescut de Madeleine aşa că pleacă şi îl părăseşte. Madeleine, incapabilă de-a avea un copil al ei, îl creşte şi îl iubeşte pe Jack ca şi cum ar fi al ei. Când Jack împlineşte vârsta de 10 ani, Madeleine îi repetă cele trei reguli esenţiale înainte de a-l scoate pentru prima oară în oraş. El întâlneşte acolo o fetiţă pe nume Miss Acacia şi se îndrăgosteşte de ea.

  Când începe şcoala, el îl cunoaşte şi pe Joe, un agresor care o iubeşte la rândul său pe Acacia. Gelos din fire, băiatul mai mare şi gaşca lui de agresori îl terorizează pe Jack pe parcursul următorilor patru ani. În timpul unei agresiuni din partea lui Joe, cucul de la ceasul din pieptul lui Jack îl răneşte pe Joe şi Jack fuge acasă crezând că l-a ucis pe Joe. Jack, însă, îşi doreşte să o revadă pe Acacia şi în cele din urmă îl întâlneşte pe Georges Méliès care îi repară inima şi îl ajută s-o găsească pe Acacia.

  Urmăreşte online filmul Jack et la mécanique du coeur – Jack and the Cuckoo-Clock Heart 2013 (Jack şi mecanica inimii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film