• Filme Online
 • Jack Frost 1998, filme online DVDRip subtitrat în Română


  Jack Frost 1998, filme online DVDRip subtitrat în Română

  Jack Frost 1998, film online DVDRip, subtitrat în Română

  Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Jack Frost (Michael Keaton) este solistul unei trupe rock denumită simplu „The Jack Frost Band” şi concertează în oraşul fictiv Medford, Colorado. El se întoarce la fiul său Charlie (Joseph Cross) şi petrec timpul împreună construind un om de zăpadă în curte. După aceea, Jack îl bagă pe puşti la culcare, cântându-i o melodie şi glumind cu el că este magic şi va putea s-o audă mereu, indiferent unde s-ar afla. Jack îi promite soţiei sale, Gabby (Kelly Preston), că va fi prezent la meciul de hochei al puştiului.

  Cu toate acestea, el îşi încalcă promisiunea şi încearcă apoi să se revanşeze mergând cu toţii pentru a petrece Crăciunul la munte, însă este chemat apoi la o întâlnire care ar putea fie să-i lanseze cariera pe culmile succesului fie să i-o distrugă definitiv. În drum spre acea întâlnire, însă, el se gândeşte mai bine şi realizează că a greşit venind acolo, aşa că îi cere prietenului său cel mai bun să-i împrumute maşina pentru a se întoarce acasă şi a petrece timpul cu familia.

  Din păcate pentru el, se porneşte un viscol puternic şi vizibilitatea devine aproape imposibilă. Din cauza unui ştergător de parbriz defect, Jack nu reuşeşte să se ghideze prin viscol şi face un accident cu consecinţe tragice, pierzându-şi viaţa. Un an mai târziu, Charlie, deprimat de pierderea tatălui său, creează un nou om de zăpadă şi pune piesa tatălui său înainte de-a merge la culcare. Piesa se dovedeşte a fi magică aşa cum i-a spus tatăl lui şi îl trezeşte la viaţă pe Jack, spiritul său fiind preluat de către omul de zăpadă.

  Urmărește online filmul Jack Frost 1998, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Jack Frost 1998, filme online DVDRip subtitrat în Română”

  1. BIANCA says:

   Nu merge filmul…

  Spune-ne parerea ta despre acest film