• Filme Online
 • Jeepers Creepers 3 (2017), filme online HD subtitrat în Română


  Jeepers Creepers 3 (2017), filme online HD subtitrat în Română

  Jeepers Creepers 3 (2017), film online HD subtitrat în Română

  23 de ani mai târziu, cu puţin timp după evenimentele primului film, poliţia descoperă camionul Creeper-ului plin cu cadavre. Camionul a fost „tunat” cu câteva capcane, inclusiv nişte ţepi care ies din spatele său şi o suliţă. Când şeriful Dan Tashtego soseşte, Sergentul Davis Tubbs îi povesteşte ce s-a întâmplat şi Tashtego îl informează că vreme de mii de ani Creeper-ul a hoinărit prin zonă şi că trebuie să fie oprit. Ei se grăbesc apoi să recupereze camionul după ce află că urmează a fi pusă sub sechestru.

  Pe când Frank şi adjunctul Lang transportă vehicolul, Creeper-ul îşi face apariţia. În ziua următoare, Gaylen Brandon are parte de-o viziune cu fiul ei Kenny, care a fost ucis de către Creeper în urmă cu 23 de ani. El o avertizează că acesta se va întoarce într-o bună zi pentru a descoperi ceva îngropat pe proprietatea ei şi că va ucide pe oricine găseşte acolo, inclusiv pe ea şi pe nepoata ei, Addison.

  Între timp, Tashtego îl informează pe Tubbs cum că a alcătuit o mică echipă care să vâneze Creeper-ul şi să-l ucidă odată pentru totdeauna. Mai târziu, un grup de adolescenţi descoperă camionul Creeper-ului într-un câmp. După ce găsesc cadavrele, băieţii fug cu bicicletele, însă unul dintre ei este înjunghiat cu suliţa în picior. În încercarea de a-l elibera pe băiat din capcană, Creeper-ul se întoarce şi îi ucide pe doi dintre ei, iar pe al treilea îl ia prizonier.

  Urmăreşte online filmul Jeepers Creepers 3 (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  4 responses to “Jeepers Creepers 3 (2017), filme online HD subtitrat în Română”

  1. Danut says:

   am asteptat atata timp filmu asta pe langa ca nu am inteles nimic mo dezamagit ma asteptam lamai mult.. pacat au strict seria.

  2. ion says:

   Foarte ,foarte fain filmul ,mie mi-a placut foarte mult ,are si ceva suspans si nu ma plictisit deloc.Nu inteleg comentariile negative.Pentru mine a fost foarte bun .SE merita vizionar.Recomand!

  3. Jim says:

   Jeepers Creepers 3??? Pe bune???!!! Adica au mai fost inca doua? Si au primit buget si pentru al 3 lea? O porcarie de nedescris. Doar pustanii de 14 ani sa puna botul a asa o ieftinatura…Pierdere de timp!!!

  4. Nexus says:

   Un film slab,ideea este buna dar realizarea lasa mult de dorit.Un film foarte slab NU recomand

  Spune-ne parerea ta despre acest film