• Filme Online
 • Jigsaw: Moştenirea (2017), filme online HD, subtitrat în Română


  Jigsaw: Moştenirea (2017), filme online HD, subtitrat în Română

  Jigsaw: Moştenirea (2017), film online subtitrat în Română

  Un criminal pe nume Edgar Munsen este urmărit de poliţie pe un acoperiş de unde activează un mecanism. El este împuşcat şi rănit sever de poliţistul Halloran şi alţi colegi de-ai săi. În altă parte, cinci oameni sunt ţinuţi captivi într-un hambar, fiecare dintre ei având un ştreang de metal în jurul gâtului ce îi conduce spre un perete-puzzle. O înregistrare de-a lui John Kramer explică faptul că ei trebuie să verse din sângele propriu şi, în cele din urmă, să-şi mărturisească păcatele comise.

  Ştreangul începe să-i tragă pe aceştia spre nişte lame de fierăstrău. Patru dintre ei reuşesc să supravieţuiască tăindu-se şi oferind sânge, în timp ce al treilea, care a fost inconştient în majoritatea timpului, moare. Testul următor dezvăluie faptul că unul dintre membri, Carly, a cauzat fără să vrea moartea unei femei ce suferea de astm şi căreia i-a furat poşeta în care se afla inhalatorul acesteia. Trei seringi sunt apoi dezvăluite.

  Una dintre ele conţine antidotul pentru otrava din sistemul său, alta o soluţie salină, iar a treia un acid. Ea trebuie să aleagă una dintre seringi cu care să se injecteze pentru a-i salva pe ceilalţi de la moarte prin spânzurare. În timpul jocurilor, Halloran şi partenerul său, Detectivul Hunt, începe să investigheze problema după ce descoperă cadavrele unei persoane necunoscute, dar şi al lui Carly, amândoi fiind ucişi în hambar. Într-o altă cameră, Ryan încearcă să trişeze şi să fugă pe o uşă marcată cu „No Exit”, însă piciorul său este prins într-o capcană care-l imobilizează.

  Urmăreşte online filmul Jigsaw: Moştenirea (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film