• Filme Online
 • John Rabe 2009 filme online subtitrat în Română


  John Rabe 2009 filme online subtitrat în Română

  John Rabe 2009 film online HD subtitrat în Română

  Evenimentele filmului pornesc în Nanking spre finalul anului 1937 când omul de afaceri german John Rabe, directorul filialei locale al companiei Siemens, împreună cu soţi asa Dora, au locuit vreme de 30 de ani. Gândul de-a fi transferat şi a reveni în Berlin este considerat a fi un mare pas înapoi pentru el în carieră. În timpul balului de despărţire organizat în cinstea lui, Nanking este bombardat de către avioanele forţelor aeriene japoneze. Rabe deschide poarta companiei şi salvează civilii care intraseră în panică.

  Odată cu oprirea focurilor în dimineaţa următoare şi cu evaluarea pagubelor făcută, străinii care au mai rămas în oraş discută despre ce ar putea să facă pentru a scăpa de pericol. Dr. Rosen, un ataşat al Ambasadei Germane cu ceva origini evreieşti, povesteşte cum că oraşul Shanghai ar fi o zonă de siguranţă pentru civili. Sugestia lui de-a se crea o astfel de zonă similară este întâmpinată cu mare căldură de către superiorul său, Ambasadorul Trautmann şi de Valerie Dupres, directoarea unei şcoli pentru fete.

  John Rabe este nominalizat pentru a prelua funcţia de preşedinte al comitetului internaţional din moment ce el ar fi un „aliat” german al japonezilor. Comitetul se reuneşte, însă doctorul american Robert O. Wilson, liderul spitalului local, este reticent, el având o antipatie ideologică faţă de germanul „nazist” Rabe. În ziua următoare, Rabe îşi trimite soţia înapoi în propria sa ţară, însă în mod tragic ambarcaţiunea la bordul căreia se afla este bombardată şi toţi pasagerii sunt ucişi, printre care şi soţia sa.

  Urmăreşte online filmul John Rabe 2009, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “John Rabe 2009 filme online subtitrat în Română”

  1. Sorin says:

   Foarte bun.Nu-l ratati.

  Spune-ne parerea ta despre acest film