Johnny English Strikes Again 2018, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Johnny English Strikes Again 2018, filme online subtitrat în Română

Johnny English Strikes Again 2018 (Johnny English loveşte din nou), film online HD subtitrat în Română

MI7 este ţinta unui mare atac cybernetic venit din partea unei entităţi necunoscute care expune identitatea tuturor agenţilor secreţi aflaţi în prezent pe teren în diverse misiuni. Drept consecinţă, cei de la MI7 sunt obligaţi să reactiveze vechi agenţi inactivi pentru a-i localiza pe cei responsabili de producerea acestei scurgeri de informaţii critice. Printre aceşti agenţi readuşi în activitate se numără şi Johnny English, cel care este prezentat oficial drept profesor de geografie şi instruieşte în secret tineri agenţi în tainele spionajului.

English insistă să lucreze din nou cu vechiul său partener, Bough, care e doar un funcţionar în cadrul MI7. Cei doi călătoresc împreună în sudul Franţei pentru a-şi începe ancheta, acolo de unde se pare că ar fi fost lansat atacul. Ei localizează un yacht numit „Dot Calm” aflat într-un port din apropiereşi încearcă să se îmbarce pe timpul nopţii. Cei doi sunt prinşi de o agentă aflată deja la bord, Ophelia, dar reuşesc să evite capturarea şi fug de pe yacht.

În ziua următoare, ei o pândesc pe Ophelia şi când o observă că pleacă de pe yacht, cei doi o urmăresc pe drumurile periculoase din Sudul Franţei până ajung să rămână fără benzină. Ophelia, ştiind deja că este urmărită de cei doi, se întoarce la ei şi se pune de acord cu English să se întâlnească mai târziu. Între timp, Primul Ministru al Regatului Unit ia în considerare posibilitatea unei întâlniri cu miliardarul din Silicon Valley, Jason Volta, pentru a pune la cale un plan de asigurare a securităţii cybernetice.

Urmăreşte online filmul Johnny English Strikes Again 2018 (Johnny English loveşte din nou), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Johnny English Strikes Again 2018, filme online subtitrat în Română”

  1. Cristina says:

    Foarte dragut film ! M-am distrat si sincer nu stiu cand au trecut cele doua ore . Asa filme de comedie sa tot vezi . Multumesc si sarbatori fericite va doresc , tuturor !

Spune-ne parerea ta despre acest film