Jude (1996), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Jude (1996), filme online subtitrat în Română

Jude (1996), film online subtitrat în Română

În vremea Erei Victoriene, Jude Fawley (Christopher Eccleston) este un tânăr care provine din clasa socială inferioară a acelor vremuri, dar cu toate acestea el visează să-şi schimbe condiţia socială şi să urmeze cursurile universitare. Din păcate pentru el circumstanţele îi sunt potrivnice şi este forţat să îşi ia un loc de muncă deloc uşor sau plăcut şi ajunge într-o căsnicie nefericită alături de o fată de la ţară pe nume Arabella (Rachel Griffiths). El îşi păstrează visul măreţ şi, câteva luni mai târziu, după plecarea bruscă a soţiei, se îndreaptă către oraş.

El crede că studiile sunt disponibile pentru oricine este dispus să muncească din greu. Acolo el se întâlneşte cu verişoara lui, Sue Bridehead (Kate Winslet), o tânără frumoasă şi inteligentă care îi împărtăşeşte nemulţumirea faţă de convenţie. Cu toate că Jude este captivat de Sue, ea hotărăşte să se mărite cu fostul profesor al lui Jude, Phillotson (Liam Cunningham), după ce Jude îi mărturiseşte că este căsătorit cu Arabella. Între timp, Jude este respins de la universitate în mare parte din cauza statutului său social.

Căsnicia dintre Sue şi Phillotson nu este una prea bună deoarece ea refuză să i se ofere emoţional sau sexual soţului ei. După o vreme ea îl părăseşte pe Phillotson pentru a merge cu Jude în ceea ce se dovedeşte a fi o cale foarte dificilă a vietii lor, mutându-se dintr-un oraş în altul şi Jude îşi găseşte ocazional de muncă. Jude află că Arabella a născut un băiat pe care l-a botezat tot Jude (Juey) la scurt timp dupa ce l-a părăsit pe el. Agnostică şi independentă, ea refuză să îşi legalizeze angajamentul prin căsătorie.

Urmăreşte online filmul Jude 1996, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film