Judge Dredd – Judecătorul Dredd (1995) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Judge Dredd – Judecătorul Dredd (1995) filme online subtitrat în Română

Judge Dredd – Judecătorul Dredd (1995) film online subtitrat în Română

Până în anul 2080, cea mai mare parte din Pământ a devenit o pustietate de nelocuit. În timp ce unii oameni reuşesc să supravieţuiască în acest „Pământ Blestemat” sterp, majoritatea oamenilor îşi duc traiul în nişte mega-oraşe cu zeci de milioane de locuitori fiecare. Pentru a combate criminalitatea, sistemul judiciar tradiţional a fost înlocuit cu o echipă de Judecători al căror rol este acela de-a fi în acelaşi timp ofiţer de poliţie, judecător, jurat şi executant.

În Mega-Oraşul Unu, anul 2139, Joseph Dredd (Sylvester Stallone), unul dintre cei mai dedicaţi Judecători Stradali, asistă o judecătoare începătoare, Hershey (Diane Lane), să oprească un război pornit într-un bloc. Herman „Fergee” Ferguson (Rob Schneider), un hacker recent eliberat din puşcărie, este prins în schimbul de focuri şi se ascunde într-un robot. Dredd îl arestează pe Herman pentru distrugere de proprietate şi îl condamnă la cinci ani de puşcărie. Rico (Armand Assante), un fost Judecător, scapă din puşcărie cu ajutorul Judecătorului Griffin (Jürgen Prochnow).

El se întoarce în Mega-Oraşul Unu şi îşi revendică uniforma şi arma „aducătoare de dreptate”. El găseşte, de asemenea, şi reactivează un robot de luptă dezactivat pentru a-l ajuta în îndeplinirea propriilor planuri. Un reporter de ştiri (Mitchell Ryan) care-l critică pe Dredd este ucis, iar el devine principalul suspect pentru moartea acestuia. Dredd este dus spre judecare în faţa unui tribunal format dintr-un Consiliu de Judecători din care fac parte Griffin şi mentorul său, Fargo (Max von Sydow). Dredd este găsit vinovat şi condamnat la închisoare pe viaţă.

Urmăreşte online filmul Judge Dredd – Judecătorul Dredd (1995), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film