Jumanji: Welcome to the Jungle, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Jumanji: Welcome to the Jungle, filme online subtitrat în Română

Jumanji: Welcome to the Jungle 2017 (Jumanji: Aventură în junglă), film online subtitrat în Română

În anul 1996, în Brantford, New Hampshire, adolescentul Alex Vreeke primeşte jocul Jumanji pe care tatăl său l-a găsit pe o plajă. Când Alex îl dă deoparte, jocul se transformă într-un mod magic într-un joc video. Atunci când începe să-l joace, el este teleportat direct în joc. 20 de ani mai târziu, patru studenţi din liceul Brantford sunt trimişi împreună în detenţie: Spencer Gilpin, care scrie esee pentru fostul său prieten, Anthony “Fridge” Johnson (care şi el se află în detenţie), în timp ce Bethany Walker şi Martha Kaply şi-au jignit amândouă profesorii.

Puşi de directorul liceului să îi cureţe subsolul drept pedeapsă, cei patru găsesc jocul Jumanji acum regăsind-se sub forma unei console de acţiune-aventură cu cinci jucători. Deoarece unul dintre personaje este indisponibil, adolescenţii le aleg pe celelalte şi apoi sunt teleportaţi direct în joc. Ei se regăsesc într-o junglă şi fiecare a preluat forma avatarelor pe care le-au ales înainte de-a începe jocul.

Spencer este un explorator dur şi musculos pe nume Dr. Smolder Bravestone, Fridge este un zoolog scund pe nume Franklin “Mouse” Finbar (pe care l-a ales din greşeală după ce a citit eronat numele drept “Moose”), Martha este o superbă expertă în arte marţiale şi luptătoare de comando pe nume Ruby Roundhouse, iar Bethany este un cartograf bărbat supraponderal pe nume Sheldon “Shelly” Oberon.

Ei realizează curând faptul că se află într-un joc video şi fiecare dintre ei dispune de trei vieţi. Dacă le vor pierde pe toate trei atunci vor muri cu adevărat, nu doar în joc. De asemenea, fiecare dintre personajele pe care şi le-au ales vin cu diverse puncte forte şi puncte slabe. Pentru a scăpa din joc, ei trebuie să se întoarcă la o statuetă enormă în formă de jaguar şi să invoce „Jumanji”.

Urmăreşte online filmul Jumanji: Welcome to the Jungle 2017 (Jumanji: Aventură în junglă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “Jumanji: Welcome to the Jungle, filme online subtitrat în Română”

  1. Roby says:

    Hopaaa! Am ce sa vizionez pe seara 😀 Va multumim pentru efortul depus!

  2. luminita says:

    NU SE AUDE DELOC

  3. ioana says:

    daca l ai vazut pe primul…merita sa l vezi si pe acesta…

Spune-ne parerea ta despre acest film