Jurassic World 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

aaa
aaa
Jurassic World 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Jurassic World 2015, film online HDRip, subtitrat în Română

La 22 de ani după incidentele care s-au petrecut în Isla Nublar, Jurassic World este un nou parc, complet funcţional, cu tema dinozaurilor ce se află tot pe insula respectivă. Zach (Nick Robinson) şi Gray Mitchell (Ty Simpkins) merg să-şi viziteze mătuşa, Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), cea care deţine funcţia de manager al parcului. După ce sosesc pe insulă, cei doi sunt lăsaţi în grija asistentei lui Claire, Zara (Katie McGrath). Simon Masrani (Irrfan Khan), proprietarul acestui parc, soseşte la rândul său pentru a vedea noii dinozauri modificaţi genetic.

Împreună cu Claire merg şi văd cum hibridul „Indominus rex” (combinat din ADN-ul mai multor specii, precum Abelisaurus, Carnotaurus, Cuttlefish, Giganotosaurus, Majungasaurus, Rugops, Tyrannosaurus rex sau Velociraptor), prinde viaţă. După inspecţie, el îi spune că doreşte ca Owen Grady (Chris Pratt), un expert şi instructor de Velociraptor, să examineze noul dinozaur şi să vadă eventualele vulnerabilităţi. Owen este abordat de Vic Hoskins (Vincent D’Onofrio), şeful securităţii InGen, care-i propune să folosească Velociraptorii pe post de arme.

Gray şi Zach se descotorosesc de Zara şi pleacă să exploreze parcul. Claire se duce la Owen, cu care a avut un trecut amoros, şi îi spune despre solicitarea lui Masrani, iar el acceptă ezitant. După ce soseşte la locul cu pricina, ei descoperă că Indominus pare să fi escaladat zidul şi a scăpat liber pe insulă. Masrani ordonă unităţii care se ocupă cu securitatea, condusă de Katashi Hamada (Brian Tee), să captureze dinozaurul. Claire închide partea de nord a parcului şi ordonă evacuarea întregii insule.

Urmăreşte online filmul Jurassic World 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

17 responses to “Jurassic World 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română”

 1. cineva says:

  Nu se incarca,”Network conection fail or format not supported”.

 2. george says:

  ce are frate filmu asta si sv ala e de ca.ca nu merge se tot blocheaza

 3. cineva says:

  am apasat f5, tot nu vrea sa se incarce nici dupa refresh…. am sa incerc sa folosesc un alt browser… poate aceea este problema.

 4. Anonymous says:

  Am mai pus un server.

 5. Mirela says:

  Merita vazut,cred ca e cel mai reusit din seria ”Jurassic,.ia ceva timp sa incarce dar merita sa ai rabdare

 6. adry says:

  buna seara tuturor admin iti admir munca dar o singura gresala ai facut ai bagat serverele nu prea se incarca si dau multe erori multumesc

 7. nelu says:

  bun film merita vazut

 8. Cristi says:

  Interesant film ca efecte speciale, in rest este absurd cu faze de-a dreptul imbecile. De urmarit doar pentru efecte speciale, in rest film cu retarzi.
  Tot respectul pt admin si pt site!

 9. alex says:

  Penibil, ma abtin cu greu sa nu ma exprim asa pentru ca face parte dintr-o serie atat de indragita…150.000.000de dolari doar pentru efecte speciale…m-as fi multumit doar cu dinozaurii fara penibila performanta a echipei de actori si a scenariului slab.

 10. elenavaduva says:

  mai cred ca cei ce zic ca un film care a avut vanzari de 50000000000000 de dolari intrun weckend sunt foarte dobitoci naivi si idioti jurassic world e un fim de calitate e cel mai bun film din lume eu lam vazut de 89 de ori e minunat si tema filmului e buna e adevarat si noi am putea aduce in realitate dinozauri la viata dar e prea periculos asta e parerea mea despre jurassic world

 11. Strakathus says:

  Filmul se blocheaza invariabil la minutul 39. Ramane doar audio, video nu mai progreseaza. Am un calculator cu i7, 16GB RAM, video 2GB, conexiune Internet de banda larga 1GBps. N-am avut probleme cu nici un alt film, asta moare la minutul 39 dupa ce pana atunci merge perfect, fara lag, ca si cand as reda de pe HDD. Nu apar nici un fel de mesaje de eroare.

 12. Victor Rusu says:

  Indiscutabil, cel mai bun film din întreaga serie. Și, culmea, NU e regizat de Spielberg!

Spune-ne parerea ta despre acest film