• Filme Online
 • Jurassic World: Fallen Kingdom 2018, filme online subtitrat în Română


  Jurassic World: Fallen Kingdom 2018, filme online subtitrat în Română

  Jurassic World: Fallen Kingdom 2018, film online subtitrat în Română

  După rateul îngrozitor din urmă cu trei ani, când au încercat să recreeze lumea dinozaurilor pe o insulă unde vizitatorii să poată admira animalele preistorice care au dispărut în urmă cu milioane de ani, creaturile readuse la viaţă de către oameni cu ajutorul ADN-ului cutreieră libere pe Isla Nublar. Însă se pare că şi aceste animale vor avea soarta strămoşilor lor deoarece existenţa lor este pusă în pericol de un vulcan ce se află pe insula respectivă şi este pe cale să erupă.

  Claire, cea care s-a ocupat de managerierea parcului, a pus pe picioare o organizaţie non-guvernamentală al cărei scop este acela de-a salva şi proteja dinozaurii. Când află despre pericolul care-i pândeşte pe dinozauri, Claire apelează la Owen, fostul dresor de dinozauri care a lucrat la parcul manageriat de ea, şi îi cere ajutorul pentru a salva creaturile rămase pe insulă. Owen acceptă, dar mai ales datorită faptului că vrea să îl localizeze pe Blue, ultimul dintre cei patru raptori pe care i-a dresat el, numai că pe parcurs cei doi descoperă o conspiraţie care ar putea să rezulte în pierderea supremaţiei oamenilor asupra planetei în favoarea dinozaurilor.

  Urmăreşte online filmul Jurassic World: Fallen Kingdom 2018 (Jurassic World: Un Regat în Ruină), cu subtitrare în Română şi calitate CAM.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Jurassic World: Fallen Kingdom 2018, filme online subtitrat în Română”

  1. Sorin says:

   Bun.Din seria Jurassic Park.Iar sfarsitul,ne mai asigura de o continuare.

  Spune-ne parerea ta despre acest film